Frenki szörnyű dühe

Vágólapra másolva!
Frenki szinte a Villát verte szét, bár Szilvit szerette volna. Egy magánügy az ország előtt üzengetve.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A Sztárbox mai adásában volt és jelenlegi ValóVilágosok szép számmal szerepeltek. Az első érdekelt Szilvi volt, aki a Survivor győztese, Tünde ellen állt ki. Balázs műsorvezető megkérdezte a bekapcsolt Frenkitől, hogy szurkol-e párjának, a srác gyanútlanul mosolyogva vallotta be, mennyire izgult érte, hogy aztán rögtön utána meghallgatta a ringből az egész ország előtt élőben Szilvitől, hogy ő bizony nem gondol Frenkire meccs közben.

Az első döbbenet után a fuvaros hihetetlenül dühbe gurult:
- Látod, erről beszéltem, hogy ezt fogja mondani. Szívből gyűlölöm! És még ő mondta, manócska így meg úgy! Ez volt a pont az i-re, kint más palija van, velem k.rvára nem tervez semmit.
Ezek után elképesztő szitokáradat ömlött ki belőle. A többiek hüledezve nézték, hogy bizony ez nem tréfadolog, az eddig békésnek tűnő srác, most valóban nagyon kiakadt. A lányok megpróbálták békíteni.
- Ezt nem lehet félreérteni, látom az arcán, nem bírom felfogni, így kellett megtudnom adásban? És még cikiznek, hogy mennyit vertem. Kétszer emeltem kezet, megérdemelte, most már ti is láthatjátok.
Aztán elkezdődött a meccs, Frenki Tündének szurkolt, nem túl visszafogottan (részletek videón):
- Üsse szét a Szilvit, azt várom!

Frenkit még beadták meccs után élőadásba, hatalmas erőfeszítéssel visszafogta magát, de utána dadogva az idegességtől, nyugtatót kért be magának. Katka megpróbált empatikus lenni:
- Hagyjuk azt a nyugtatót, inkább igyunk, visszajönnek a fiúk, lerészegedünk ma.
- Most egy kicsit meg tudtam nyugodni erre meccsre, de ha elkezdek gondolkodni, amit nekem nem szabad, akkor nagyon bepörgetem magam. Én vagyok a naiv, a szemében minden benne volt, ez a cinizmus. Miért kell harcolni? Egyszer-kétszer, amikor bepiált, akkor kijött belőle az igazi. Ő papolt mellettem, hogy próbáljuk újra, hogy megvárlak, miért így kellett megtudnom, hogy vége? Volt bennem hetek óta egy kétség, de nem csalódtam benne.