Frenki: Reszkessetek, lányok, mert jövök

Vágólapra másolva!
Frenki tökös legény. Felvállalja az éjszaka eseményeit, ha kell, Katkát is megvédi. Nem érdekli senki véleménye. 
Vágólapra másolva!

A Villalakókat ma nehezen lehetett kiverni az ágyból. A Hajnal című számot kétszer is le kellett játszani nekik, hogy derengjen valami a délelőttből. Katka és Frenki ébredés után leellenőrizték, hogy milyen állapotban van az ágyuk és jókat nevetgéltek.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók

A többieknek azzal kezdték, hogy elmesélték az éjszakai hányást. A másnapos brigádnak részletezték, hogy mit tartalmazott a szájon át távozott ürülék. Nem csoda, hogy ettől mindenki rosszul lett.

Az újdonsült pár átgondolta a dolgokat, majd úgy döntöttek, hogy nyilvánosságra hozzák alkalmi kalandjukat is. Meg is tették, bár nem a teljes igazságot mondták el. Frenki úgy állította be a történetet, hogy mivel az ágy tocsogott a hányástól, Katka közelebb bújt hozzá. "Én pedig b...meg egészséges férfi vagyok. Ráizgultam. Volt egy kis gyenge előjáték a paplan alatt". Indián közbeszólt: "Ne magyarázzál. Azt mondd, hogy bedugtad, vagy nem".

Forrás: RTLKLUB

Erre Frenki: "Hát nem, mert eldurrantam még előtte. Ciki, nem ciki, ez van. Egészséges vagyok, tombolnak bennem a hormonok. Egyébként is, most már szabad vagyok. Reszkessenek a kinti csajok, mert kimegyek és megd..ok mindenkit. A dackorszakomat élem".

Nem tudni miért, de a többiek nem akarták elhinni a történetet. Többször is megkérdezték, hogy most tényleg, vagy csak viccelnek. Katka közölte, hogy tényleg. "Szexhiányom volt, és nagyon jó volt. Bármikor újra csinálnám". (A lány egyébként azért ilyen bátor, mert meg van róla győződve, hogy Justin már nem várja.) Frenki erre gyorsan kijelentette, hogy ő nem akar semmit Katkától, de tényleg jó volt. Miközben indultak ki a raktárba, Katka azért odaszólt Frenkinek: "Jó, hogy bevállaljuk, de akkor már bevállalhatnánk frankón".

Forrás: RTLKLUB

Frenki megjegyezte, hogy azt nem akarja, hogy a nézők azt higyjék, hogy ők most járnak. "Csak szexpartnerek leszünk" - tette a helyére a dolgokat. Katka helyeselt: "Jó, az nagyon jó lesz."