Indián lesz az ellenfél

Vágólapra másolva!
Lilu az összefoglaló végén bejelentkezett a Villába és mindenki meglepetésére megmondta, hogy kivel megy Leo Párbajozni. 
Vágólapra másolva!

Kivételes este volt a mai, ugyanis a VV3 történetében először, a játékosok közvetlenül a szavazás lezárása után megtudhatták, hogy ki megy Párbajozni.

Mikor Lilu bejelentkezett, a sok bekötött szemű lakó tétován, de gyorsan próbált meg helyet foglalni. Úgy gondolták, nem fogják megtudni, hogy a nézők kit választottak Leo ellenfelének.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Nagy volt a meglepetés, mikor mégis kiderült, hogy a 16030 szavazat Indiánra érkezett, míg Frenki csak 9846-ot kapott. Az első szó, amit hallhattunk Frenkitől jött: "Gratulálok" - veregette meg haverja vállát, aki ökölbe szorított kezét lengetve jelezte, örül az eredménynek.

Leo szemét nem láthattuk, mivel be volt kötve, de azt elárulta a műsorvezetőnek, hogy majdnem biztos volt abban, Indiánnal küzdhet meg.

Forrás: RTLKLUB

Indián egyik vágya tehát teljesülni látszik, végre kimehet a gyűlölt ellenféllel, Leóval. Ettől függetlenül a rocker úgy érzi, nem fog visszatérni a Villába, de ezt természetesen majd Önök döntik el.


Szavazhatnak telefonon, illetve sms-ben a következő telefonszámokon.
Leo: 06-81-31-31-31
Indián: 06-81-31-31-32
Sms: 1799+név