Szilvi nem élte túl Survivor-Tünde rohamát

Vágólapra másolva!
Miután a publikum megcsodálta a meccse előtt két szőkét is lesmároló Kozso derekán rezgő úszógumit, rengő hájat és sajnálkozott a producer-énekes arcán puffanó pofonok miatt, akkor lépett a kötelek közé az első volt VV-szereplő, Szilvi. Arca kissé megviselt volt, mintha egész éjjel Zámbó Árpy lemezét hallgatta volna, de meglepő optimizmussal, önbizalommal nyilatkozott az összecsapás előtt.
Vágólapra másolva!

- A szigetet túlélted, de az én ütéseimet nem fogod! Szívesen szétverem a fejed! - üzente meglepő magabiztossággal a Survivor dekoratív győztesének. - Nem gondolok Frenkire és nem ad erőt. Arra fogok gondolni, akit szívből gyűlölök! - tette hozzá az újpesti lány, aki ekkor még nem sejtette, hogy volt párja sem fog gondolni rá 8-10 órával később (a pityókás Frenki másnap hajnalban - nemileg - elkapta a gyakorlatilag atomrészeg Katkát).

Forrás: [origo]

Bunyós fotók!

A nézőknek csak 33 százaléka vélte esélyesebbnek a magyar női bokszbajnoksággal is kacérkodó szőkét, ám hiába: Szélvész Szilvi, a Hangorkán inkább csak verbálisan bizonyított, ugyanis Dominika Tornádója elsöpörte őt. A szekértőnek számító világ- és olimpiai bajnok Kokó szerint Tünde összeszedettebben bokszolt, hosszabb kezeivel több tiszta találatot vitt be, az első sorban helyet foglaló BK-szereplők pedig nem győztek sóhajtozni a korántsem nőies pofonok láttán. Hiába készítette fel Szilvit a meccsre a hatszoros magyar bajnok, Füzesi Zoltán: Buci párja egyhangú pontozással nyert, a látottak alapján ebben nem is volt vita.

- Nem ment el a kedvem. Csak tíz napom volt a komoly felkészülésre, de mivel nagyon jó érzés közönség előtt bokszolni, így folytatom - közölte csalódottnak semmiképp nem nevezhető Szilvi a meccs után. Vélhetően több indulat lehetett benne, mikor másnap megtudta, hogy illuminált párja a megviseltnek tűnő Katkával hempergett a Villában.