Hol vannak a pirulák?

Vágólapra másolva!
Indián és Frenki rájött, hogy nem olyan nagy mulatság ám ügynöknek lenni, mint ahogyan azt elsőre gondolták.
Vágólapra másolva!

Míg a lakók többsége a hálószobában aludt, Leo beindult a nappaliban és a konyhában. Természetesen a piros pirulát kereste, melynek elfogyasztása után a lázadók (ő és Katka) visszanyerik a látás jogát. Lilu tegnapi segítsége, miszerint a dolgok mélyébe kellene nézni, nem hozott nagy eredményt. A lázadó mindenhova felállt, benézett, benyúlt, de sehol sem találta a pirulákat.

Forrás: RTLKLUB

Miután szövetségese is magához tért, összehangolt támadást indítottak a ruhásszekrény ellen, de sajnos ezúttal sem jártak eredménnyel. Semmi? - kérdezte Leo, s Katka csüggedten válaszolt: Semmi!
A két ügynök is egyre kellemetlenebbül érezte magát. Hosszas gondolkodás után ugyanis rájöttek, hogy sokkal többet dolgoztak az elmúlt napon, mint eddigi VillaÉletük során összesen.

Forrás: RTLKLUB

Mivel a lakók nem látnak, mindent nekik kell feltakarítani, elrámolni, felmosni, elmosni. Történt ugyanis, hogy Anett és Marcsika kávét készítettek a konyhában, s a szemfedőnek köszönhetően nem kevés tej ömlött ki a mikróba, az asztalra, s még ki tudja, hova. Hab a tortán a nővérke magánakciója volt, mikor teljes nyugalommal nyomta el cigarettáját. Az asztal közepén.