Indián igazi barát

Vágólapra másolva!
Rockerek, motorosok, komoly üzletemberek, tini lányok azok, akik mindent megtesznek Indián győzelméért. A másodszorra párbajozó lakó barátja mindent elárul.
Vágólapra másolva!

Milyen esélyei vannak Indiánnak a győzelemre?
Joe: Nekem meg a környezetemnek az az érzésem, hogy Indián nyerni fog. Szükség van rá bent. Soha nem szoktunk készülni a párbajra, de a lányok valami felhajtást terveznek. Nekem feltűnt, hogy a stúdióban soha egy rockerfej sincs, a nézők mind üzletemberek. A hatalmas baráti kör nagy részének semmi köze a motorokhoz meg a rockzenéhez. Az is igaz, hogy eljutottunk oda, hogy öreg rockerek Indián miatt nézik a műsort. Mi erre vártunk. Alsóörsön 35-40ezer fős motoros találkozó van, a résztvevők között pedig mindenki a segédmunkástól az orvosprofesszorig - ilyen a baráti köre az Indiánnak is.

Forrás: RTLKLUB

Milyen kapcsolatban vagytok Indiánnal?
Joe: Indián olyan barát, hogyha éjjel egykor felhívom, rögtön jön. Meg sem kérdezi, miért. Ha bevállal egy melót, rá lehet bízni mindent. Nagyon nehezen vállalja el, de ha igen, akkor mindent megtesz a cél érdekében. Lehet vele beszélgetni, mindent meghallgat, de nem él vissza az információval, sem a lehetőséggel. Nem érdeklik az ilyen dolgok. Azért tart itt, ahol tart, mert nem fogad el segítséget. A Villába is azért ment be, mert önállóan szeretne talpra állni.

Forrás: RTLKLUB

Hogyan vélekedsz Leóról?
Joe: Szerintem Leo csőbe húzza Ágit. Mindig van egy olyan mondata, amiről tudja, hogy az Ági 180 fokot fordul, ha kimondja. Ezeket mindig a legjobb időben dobja be. Ez lelki terror. Ki olyan szentimentális, aki hisz egy ilyen kapcsolat folytatásában? Ha Leo kijön, Ágicának is jobb lesz. Végre kiderül, milyen csaj. Leo Katkát is terrorizálja, de Frenki és Katka reálisabban látja a helyzetet - már ami a benti párkapcsolatokat illeti.

És a többi lakó?
Joe: Én nem utálok ott bent senkit. Ha nekem egy 13 embert ki kellene választani a barátaim közül, hogy bezárjanak minket együtt, hát, nem biztos, hogy túlélnénk. Le a kalappal a lakók előtt! Persze, hogy ingerültek. Amikor félrevonulnának, akkor is ott vannak a többiek. Azoknak a legnehezebb, akiknek ilyenkor még a benti párkapcsolatukat is el kell viselniük.

Miért gondolod, hogy Indiánnak kell nyernie?
Joe: Mert jólelkű gyerek, mindent a gyerekei érdekében tesz, nem maga miatt. A sztárság nem is érdekli. Ő egyébként az egyszerű ember intelligenciáját használja: Vált három mondatot valakivel, abból látja, hogy szimpatikus-e vagy sem. Ha nem megy, akkor arrébb áll. Őt nem lehet megváltoztatni, csak elfogadni. Ha ez megtörténik, olyan barátot kap az ember, akire mindig számíthat.