Katka lelke

Vágólapra másolva!
Katka szívére vette tegnap az üzeneteket, s némi önmarcangolás után úgy döntött, tisztázza Frenkivel a kapcsolatukat. Nem nagyon sikerült.
Vágólapra másolva!

Frenki: Mondtam, hogy eszed legyen, mert meg fogod bánni. Nem szeretném rád hárítani a felelősséget, de megbeszéltük: Addig megy ez a dolog, amíg mind a kettőnknek vállalható. Ha neked bántó, akkor megértem, hagyjuk abba, viszont kint majd találkoznunk kell. Nekem is kavarognak az agyamban a gondolatok, valami bánt, de azt hiszem, megtaláltam az ellenszerét. Lehet, hogy rosszkor találkoztunk, rossz helyen.
Katka: Nem biztos. Ez teljesen jó, csak máshogy dolgozom fel, mint te. Közelebbinek érezlek téged most itt, bent, mint másokat. Ha valami bánt, akkor...

Forrás: RTLKLUB

Frenki: Beszéld meg a Leóval, ne velem! Leo a lelki társad, én meg a szexpartnered. Ha nem megy, akkor csak hálótársad leszek.
Katka: Egy csomó mindenre szükségem lenne, amit meg tudnál adni.
Frenki: Ahhoz érzelmek kellenek, nem akarlak meghülyíteni. Tudom, hogy sz.r lehet feldolgozni, de csak azt tudom mondani, hogy vagy elfogadod, vagy nem csináljuk. Megbeszéltük, hogy nem kombináljuk túl az egészet, sodródunk az árral, és lesz, ami lesz. Én még mindig tartom. Tényleg sajnálom most azt, ami veled történik. Én is érzékeny vagyok. Lehet, hogy most kiröhögsz.
Katka: Miért röhögnélek ki?

Forrás: RTLKLUB

Frenki: Biztos kialakult benned rólam egy kép, és ebbe egy érzelgős, csöpögős valaki nem fér bele. Hidd el, hogy tudom, mit érezhetsz. Nem szeretnélek megváltoztatni, legyél olyan, mint eddig. Nem kérek olyat, hogy holnapra döntsd el, mi legyen.
Katka: Nem erről van szó, csak el akartam mondani, mi van velem.
Frenki: Azért mondtam, hogy rosszkor vagy rossz helyen, mert a saját érdekeimet nézem. Ahhoz, hogy fel tudjak állni valahogy, szükségem van erre.
Katka: Valamilyen szinten nekem is.