Ne higgyetek sms-nek!

Vágólapra másolva!
Ma délután újabb firkafal volt. Anettnak nagyon csúnyákat írtak, vajon hogy érinti majd? Leót inkább dicsérték, de ő csak a rosszat hallotta meg.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

"Leo nem te nyertél, hanem Ágica kapott még egy lehetőséget." A párbaj győztesének gratuláltak, és többen ugrasztották egymásnak őket a borsodi lánnyal. "Mindenki gyűri a lepedőt, vagy bevarjatok Csabiékat?" Ezen különösen jót vidultak, mármint, hogy lemaradt az ékezet.

"Ágica, ne cigizz, Nagy Fruzsi érdekében" - ez az sms, mikor rájöttek, hogy Leo és Ágica közös gyerekéről szól, nagy tapsot kapott.

A visszatért benzinkutasnak több üzenet érkezett valami Gabeszről, együtt találgatták, ki lehet, és mi köze van hozzá? Aztán Leo rájött: "A rendőrlány, akit Katka vert ki a beszavazón, akivel orvosin találkoztam, és kétszer beszéltünk telefonon, ennyi." Erre aztán jött a válasz is: "Aha, csak két telefon, mi? ..G."

Anett ma nagyon megkapta a magáét: "Hülye buta szőke liba vagy! Kibírhatatlan némber! Kényeskedő liba! Érdekember!" T-boy, aki már nagycsopis, megvédte: "Aki mondja másnak, az mondja magának!"

Másnak is jutott kritika: T-boy "pofátlan", Csaba "nem cserél farmert", Katka "álnok és blöfföl", Leo "taktikázik". "Marcsi hangember, rémes, unalmasak Milóval, nem főz, csak nyávog."

"Katka, ne légy Frenki szexrabszolgája. Nem kapsz tőle szeretetet. Használd ki, vagy kerüld el." Frenki készen állt a válasszal: "Így van, pont ezt mondtam neki én is, ennél többet nem tudok adni neki."

"Frenki, Katka után ki a következő?" A válasz: "A szépségkirálynők reszkessenek. De Katka nem volt laza pipa."

"Nem beszélgetsz vele" - szólt egy másik, erre azért visszaszólt. "Dehogynem, frankón pofán váglak! Ugye hogy beszélgetünk, Katka?" Katka, korántsem ilyen nagy arccal, de felvállalta az esetet: "Szeretjük mind a ketten a szexet."

Kaptak néhány dicséretet is, azt nagy tapssal fogadták. Az egyik legjobb: "Ne higgyetek minden sms-nek, szeressétek egymást!"