Előre, a medve bőrére!

Vágólapra másolva!
A MiniVillaLakók úgy gondolták, már az összes levelet megtalálták, s csak egy hajszál választja el őket attól, hogy a játék végéhez érjenek. Hát, nem éppen!
Vágólapra másolva!

Miután a MiniVillaLakók értelmezték az utolsó írást is, heves koccintgatásba kezdtek. Mivel a stáb által írt levélben egy 150-es szám szerepelt, ilyen űrtartalmú italokat kezdtek el iszogatni. Már túl voltak az őszibarackleven is és talán már a gyomruk is rendetlenkedni kezdett, mikor a mosókonyhaiak megkegyelmeztek nekik.

Forrás: RTLKLUB

"A 150 évet jelent! Koccintás! Az igaz, hogy Frenki megtalált egy levelet a szaunában, de ahol 'lelkedet teszed rendbe', az nem a szauna, hanem a Riportszoba!" - hívták fel a MiniVillaLakóknak a figyelmét a MiniVillaStáb tagjai.

A teherfuvarozó azonnal fogta magát, s nekiesett a Riportszoba ajtajának, ahol kisebb erőfeszítés után megtalálta az eredetileg Anettnek szánt levelet, mely így szólt: "Te kedves, mely mellesleg rendben. Egy jelet lelsz egy helyen, melyet fejedre helyezhetsz."

Forrás: RTLKLUB

Pár perc után Milo bedobta, hogy talán sörrel kellene koccintani, de Anett közbeszólt: "Sörrel nem koccintanak a magyarok! A Leo ilyet nem ír!" Ágica még megpróbálkozott egy kis Törley történettel, de Milóra hallgatott a többség, így a kilencedik koccintás után megszólalt a gong, ami a játék sikeres végét jelentette.

A félreértések elkerülése végett, a MiniVillaStáb később egy levélben részletesen elmagyarázta a többieknek, hogy miért nem volt illendő Magyarországon 150 évig koccintani.