Vágólapra másolva!
Ma este megtörtént a hatodik kiválasztás. A zöld kendő tulajdonosa Tommyboy lett, aki három jelet kapott.
Vágólapra másolva!

Mielőtt kezdetét vette volna a Kiválasztás - ahogy mindig - egy-két dologgal szembesítették a lakókat. Marcsikának például megmutatták, milyen amikor üvölt.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Az ápolónő nevetgélt egy kicsit a látottakon és kijelentette, hogy ettől függetlenül nem fél attól, hogy zöld kendőt kap. Lilu meg is dicsérte az önbizalmáért.

Milo szokásához híven nem tudta megmondani, hogy milyen esélyei vannak, de még csak azt sem, hogy mire számít.

Ágica megnézhetett magáról egy összeállítást, ami arra volt kihegyezve, hogy nehezen bírja a bezártságot. A lány ezt utána cáfolta és megemlítette, hogy csak néha vannak hullámvölgyei, és természetesen akkor is Leo miatt.

Anett kifejtette, hogy valószínűleg azért van sokszor konfliktus közte és a többi lakó között, mert ő mindenbe beleköt és állandóan vitatkozik, majd azt jósolta, hogy Tommyboy kapja a legtöbb jelet.

Frenki megnézhette, hogyan élt vissza hatalmával, amikor ügynök volt. Tetszett neki, szerinte ugyanis ezek a dolgok beleférnek. Azt azért elmondta, hogy Indián nélkül nehezebb, mert hiányoznak a komoly beszélgetések. Szerencse, hogy most ott van neki Milo.

Csaba ma is szűkszavú volt. Annyit azért ki lehetett húzni belőle, hogy úgy gondolja eljött az idő, hogy újra menjen Párbajozni.

Forrás: RTLKLUB

Szóba került természetesen a legújabb, egyben a legtöbbet emlegetett kapcsolat is, Katka és Frenki. Amikor megmutatták azokat a pillanatokat, amikor a két fiatal igazán közel került egymáshoz, Katka arcát a kezébe temetve nézte végig a képeket.

Lilu feltette neki a kérdést, hogyha tudta volna, hogy Justin várja még, akkor is befeküdt volna-e Frenki ágyába. "Soha. Nem." - jött a határozott válasz.

Ekkor felmerült az a kérdés, amit már nyílván sokan vártak, hogy mégis, honnan vette, hogy szerelme már elhagyta őt. Magyarázat persze volt. Ilyen-olyan jelzéseket kapott meg üzeneteket, úgyhogy tuti, hogy ő jól gondolja.