Vágólapra másolva!
A Minivillastáb másodszorra egy kemény, fizikai állóképességet igénylő feladatot talált ki a MiniVillaLakóknak.  
Vágólapra másolva!

Először talicskázniuk kellett a fiúknak, majd pókmászásban kellett járni a lányoknak, ezután pedig hármasával egy láncot alkottak, s úgy kellett bekúszniuk a hálószobába.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Anett volt elől, utána Milo, majd Tommyboy. A lány diktálta az iramot, s ahogy kúszott az egyik lábával előre, a többieknek muszáj volt követniük, hiszen egymás lábát fogták.

Annak ellenére, hogy befáslizták a térdüket, Tommyboy - a vasember - elég hosszasan panaszkodott a játék után. "Trágya, fos!" - mondogatta.

Őket az újabb lánc követte, Marcsika vezetésével. A párkányi kislány mindenáron azt akarta elérni, hogy a lábát fogó Csaba engedje el őt, de hát a játék lényege pont az volt, hogy ne szakadjanak szét, és szép kúszó mozgásban teljesítsék az előírt távot.

Forrás: RTLKLUB

A következő fordulókban a lányok kicsit henyélhettek, ugyanis a fiúk cipelték őket székestül ide-oda.

Igazi erőnléti feladatnak bizonyult a babzsák tartása, majd Csabára való tekintettel volt lasszózás is. A csajok egy széken állva várták, hogy vajon partnereik el tudják-e őket kapni a lasszó segítségével.

Volt nagy sikongatás és nevetés, ugyanis a lovászon kívül a többiek ezt csak felemás sikerrel tudták megcsinálni.

A stábtagok a mosókonyhából jókat derültek társaikon, akik annyira elfáradtak a többszörösen összetett feladat elvégzésében, hogy rögtön utána pihenni tértek.

A játékokat megtekinthetik videón is.