Leo paranoiája

Vágólapra másolva!
Lakóink ma is nagy izgalommal várták a külvilág véleményét. A Blikk meg is érkezett, csakhogy... 
Vágólapra másolva!

Amikor a Blikk különszáma megérkezett Milo vetődött a postaládára. "Nincs sms, nincs sms" - kiabálta, de a többiek már megszokták tőle az efféle poénokat, ezért nem hittek neki.

Most az egyszer azonban nem viccelt a mókás fiú. Még háromszor elmondta, hogy tényleg nincs, mire Ágica kikapta a kezéből az újságot és megnyúlt arccal konstatálta, hogy valóban egy darab üzenet sem érkezett nekik.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

A társaság nagy része viszonylag gyorsan túltette magát ezen a nem várt fordulaton és a lap többi hírét kezdték böngészni.

Az eszes benzinkutas azonban ilyen könnyen nem nyugodott bele abba, hogy ma senki véleményén nem rágódhat. Különösen azért volt ideges, mert egész nap azt várta, hogy vajon milyen visszajelzések érkeznek a tegnapi munkájával kapcsolatban.

Forrás: RTLKLUB

Leót most sem hagyta cserben az a szokása, hogy amint valami nem úgy történik, ahogy ő azt elképzelte, személye elleni támadásnak fogja fel.

Először szótlanul vágta a képeket, majd hangot is adott mérgének, de szerencsére ott volt szerelme, akinek karjában megnyugvásra lelt.