Tommy: nem vagyok átlagos férfi

Vágólapra másolva!
T-boy már azon is meglepődött, hogy beszavazták őt a nézők, mivel szerinte mindenki a kigyúrt külső és a furcsa szakma alapján ítél. Szokatlanul borúlátó, nemigen bízik a sikerben. Zavarban is van: akkorát sóhajtozik, hogy szélmalmok indulnának el tőle és a gyakori fejvakarás sem a sampon hiányát jelzi.
Vágólapra másolva!

"Változatlanul jól vagyok. Mindenkire sor kerül majd és a végén csak egy marad. Jobb, ha hamarabb kimegy valaki párbajra, mert meglátja, hogy állnak hozzá. Én három jelre számítottam és nem is csalódtam. Én inkább úgy láttam, hogy Katka lepődött meg inkább azon, hogy rá szavaztam."

Forrás: RTLKLUB

Mai képek!

"Ki kell menni párbajra, mert akkor tudom, hová sorolnak az emberek. Még azt sem tudom, hogy kivel megyek ki, de a megérzésem az, hogy nem én jövök vissza. Ha olyan küzdelemre indul az ember, ahol odateszi magát teljesen, akkor esélyes. Most ködös küzdelemnek tűnik ez."

Forrás: RTLKLUB

"Azért gondolom azt, hogy nem ér térek vissza, mert eddigi tapasztalatom alapján ez az embertípus, ami én vagyok, nem annyira szimpatikus, mint a többi lakó. Nem tudnám magam VV1-es vagy VV2-es lakókhoz hasonlítani. Talán össze lehet hasonlítani a VV2-es Gáborral, talán van olyan vonás, melyben hasonlítunk. Ő nagyon komolyan vette a családját és a vége felé távozott a játékból. Én azonban most vissza szeretnék jönni."