Jenny nem tágít

Vágólapra másolva!
Jenny fenntartja a véleményét: legtöbb lakótársában csalódott, amióta kiköltözött. Tommyboy zöld kendőjén nem lepődött meg, Katka viselkedése viszont zavarba hozta.
Vágólapra másolva!

A lakókról: Hiányoznak a lakók, még azok is, akiket nem kedveltem. Maga a Villa is, a hely, az ágyam, a szolárium, néha úgy kimennék a konyhába beszélgetni. Furcsa. Nem változott meg a véleményem, az összefoglalókban láttam, hogy miket mondtak a hátam mögött.

Forrás: RTLKLUB

Új képek: pornósztár a Villában!

A tervekről: Tanulok énekelni, konkrét tervünk van: a Románcok együttes csinál nekem két számot, aminek én írtam a szövegét, ők meg megzenésítették. Ez lesz az első számom, szeretném igényesen megcsinálni. Nyár legvégén lesz hallható. Egyelőre nem táncolok, de lehet, hogy egy rádióban műsort fogok vezetni - rendhagyó társkereső műsor a terv. Nyáron pedig anyukámmal megyek majd a nyereményutazásomra.

A Kiválasztásról: Valamilyen szinten számítottam rá, hogy Tommyboy lesz a következő, mert Marcsi többször tett már rá. Frenki is várható volt, mert Leóra nem tudta rakni a jelet. Csak Milo volt meglepő. Tommy szeretne kijönni párbajra, mert szeretné tudni, van-e értelme annak, hogy bent van. Biztos, hogy neki is rosszul esett a Kiválasztás, de nem akadt fenn rajta annyira, kicsit elgondolkozik, mint a többiek. De ő talán nyugodtabban fel tudja dolgozni a történeteket.

Szerintem azok közül választ majd ellenfelet, akiktől kiválasztó jelet kapott. Talán Marcsi és Frenki kap zöld kendőt, bár Tommy Katkára rakta a jelet. Szeretném, ha Tommyboy visszamenne, mert nagyon közel állt hozzám, ő nagyon őszinte és nagyon jó ember. Benne nem csalódtam, visszanézve a műsorokat sem változik a véleményem.

Forrás: RTLKLUB

Katkáról: Amikor meghallottam Katka és Frenki akcióját, ki voltam bukva. Leóval üzentem is, hogy hülyeséget csinál. Leót megkértem, hogy figyeljen rá. Katka nagyon bízott a szavamban. Ha bent lennék, minden másképp lenne: kint aludtunk volna a nappaliban. Ez a Frenkis dolog kicsit már benne volt a levegőben, mert amióta egy nadrágban voltak, nagyon jó volt köztük a kapcsolat.

Nem tudom, meddig mehet ez így tovább, de remélem, hogy Katka befejezi ezt a kapcsolatot, mert nem vet rá jó fényt. Akármi is van Justinnal, ez így nem megoldás a helyzetre. Már Szilvi miatt sem.