Tommy belső harcai

Vágólapra másolva!
Mindent a maga teljességében akar megélni. Nem a szavak embere, inkább tesz, mint beszél. Ha bántják, ha sarokba szorítják mar, s miután mindenkinek ismeri a gyenge pontját, marása lehet halálos. Aztán megijed saját hatalmától és gyorsan visszavonul ismételten ártatlan, kiismerhetetlen álarca mögé. Íme, T-boy horoszkópja!
Vágólapra másolva!

Rendíthetetlen önbizalma alkalmanként elbizonytalanítja a vele szemben álló felet. Nem komplikált jellem, inkább nagyon mély. Folyamatosan küzd önmagával, vív benne a szélsőség: a fehér és a fekete. Zsigerből ismeri az emberi lélek mélységeit és meg is érti. Nagyon mélyen érez: szeret és gyűlöl, de bizalmatlansága miatt ritkán mutatja meg magát.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: pornósztár a Villában!

Meg akar felelni szerettei elvárásának, ezért mélyen eltemeti magában azt, aki valójában, hogy egy olyan arcot mutasson, amilyet várnak. Csak azt felejti el, hogy egy életen át álarc mögé bújni nem lehet! Erőteljes, ösztönös, érzéki, szenvedélyes, kitartó, kiváló megérzésekkel. Végletes mindenben: a szerelemben, az élet értelmének keresésében. Fontos számára a szex, de adott helyzetben a hűséget, mint kihívást is a teljességben éli meg. Tudja habzsolni az életet de ugyanúgy képes a totális lemondásra és aszkétizmusra is.

Hatalmas ellenállóképesség, jó testi és idegrendszeri adottságok, mély gondolatok jellemzik, fogékony a különleges, a misztikus dolgok iránt. Vágyik az intellektuális vezető szerepére. Ha közös lenne a céljuk, Leóval közösen nagyszerűen tudnának együtt harcolni valami nagy és nemes cél érdekében az emberiség szolgálatára, egészen addig, míg mindketten a másikat akarnák leuralni. Ebben a játszmában Leo maradna alul.

Intellektuálisan tör a hatalomra, ellenfelével játszik, mint macska az egérrel, harcmodora és eszközei akár könyörtelenek is lehetnek. Nemes cél érdekében is tud nemtelenül harcolni. Totálisan akar mindent, szeretni, birtokolni, élni. Ha féltékeny, azt is totálisan csinálja. Mindent és azt is mélyen! Képes a legnagyobb önzetlenségre, s esetenként, saját céljai érdekében senkire sincs tekintettel. Hol teljesen önfeláldozó, hol a teljes kielégíthetetlenség amit megél.