Anett: Pornófilm folyik előttem!

Vágólapra másolva!
Lakóink szépen, csendben festegették a tojásokat, mikor Anettet a Riportszobába hívták. A tegnapi buliról és Katkáról mesélt. Őt Leo követte, aki Niki Belucciról tartott eszmefuttatást.
Vágólapra másolva!

"Este kicsit sokat ittam, azért jött ki belőlem az a sok hülyeség. Nincs semmi problémám itt bent, csak egy kicsit jön ki rajtam a szeretethiány. Emlékszem, hogy miket beszéltem a Csabival, nagyon jól esett, hogy ott volt mellettem." - mesélt a tegnapi buliról Anett.

Forrás: RTLKLUB

S, hogy miért engedte Csabát tegnap olyan közel magához? Ezt is elárulta a VillaNővérnek: "Ez a VV3, tényleg a párok Való Világa. Én voltam eddig az egyik, aki itt bent nem szeretett bele senkibe. Szerelemből nem is fogok, de néha, amikor a párok együtt vannak, rosszul érzem magamat. Tegnap nagyon jól esett, hogy ott volt mellettem Csaba.

Úgy érzem, hogy már nem úgy közeledik. Egyre közelebb kerülünk egymáshoz, de az én részemről csak barátilag. Nem tudom, hogy miért nem tud több kialakulni bennem. A szerelmet nem tudja az ember irányítani.

Mint ember, nincs semmi problémám vele. Jó embernek tartom. Talán külsőre nem jön be. Ha az ember iszik, még jobban kijön a szeretethiány, jólesik egy-egy puszi, egy ölelés."

Forrás: RTLKLUB

Tegnap éjszaka Anett tanácsadói irodát is nyithatott volna, mert majd' az összes lányt ellátta egy-két jó szóval: "Nagyon sok mindenkinek adtam tanácsot. Katkával az utóbbi időben sokat beszélgetünk. Át tudom érezni, amit ő érez, de megalázó, amit a Frenki csinál vele. Frenki konkrétan megmondta, hogy itt bent neki mire kell a Katka.

Ami tegnap is volt, uram isten! Feküdtünk az ágyban a Csabival - a Frenkiékkel szemben -, és annyit láttam, hogy pornófilm folyik előttem. Katka a szívére hallgat és nem az eszére. Kezd szerelmes lenni, Frenki viszont nem."