Durvul a helyzet

Vágólapra másolva!
A bevallott barát hibapontnak számít a villafiúknál, Ágiék viszont gyakrabban nézegetik a lányok ruháját. A lányokat a stílus érdekli egy ruciban, a fiúk a ruha tartalmát vizsgálják. Anett és a villalányok - Leóval ellentétben - nem figyelik a szellemi képességeket, kombinációs készséget, és az azték mítoszokkal kapcsolatban sem tesznek fel fogós, ravasz kérdéseket.
Vágólapra másolva!

Élénk kuncogás, laza vihorászás közepette jönnek sorban a kérdések (Miért jelentkeztél a versenyre? Mit vársz ettől a versenytől? Melyik a kedvenc számod? Kivel aludnál? Mivel foglalkozol? Van barátod?), egyedül Leo képes arra, hogy meghökkentő, néhol sznob kérdésekkel rukkoljon elő. Egyik-másik lány komolyan eltűnődik azon, miképp lehet könnyen egy kiló lisztet beletölteni egy lufiba (maga a kérdező sem tudja), de a legkisebb prímszámra vonatkozó kérdés sem akasztja ki az épp aktuális versenyzőt.

Forrás: RTLKLUB

Fotók: a 6. sorozat

Fotók: az 5. sorozat

Fotók: az 1. sorozat

- Melletted van hely, nem? De teljesen mindegy, aki befogad! - válaszolja egy lazább kishölgy, akinek szemlátomást mindegy, ki mellett alszik. - Hány gyereket szeretnél? - kérdi a mohó Csaba, aki ezzel elárulja, hogy nem pókerezni szeretne a kislánnyal. Akad olyan is, ki nem csak formás kebleiben bízik, hanem őszinteségében is: megvallja, hogy a VV3-at csak azért kezdte el nézni, mert nem volt más a tévében. A nem kicsiny mellekkel rendelkező lány láttán Ágica csak ennyit mond: "Jézusom! Helló!"

Forrás: RTLKLUB

- Én millió castingon vettem részt, millió castingot levezettem, de így nem lehet. Az ilyen emberek, mint Frenki, átgázolnak mindenen! - morcoskodik Tommy a szünetben, de Leo szerint is idétlenül viselkedik a kapkodó, bárgyú zsűri. Ők mondták, nem mi.