Tömegverekedés

Vágólapra másolva!
Lakóink olyan átéléssel alakítottak a képzeletbeli Villa Jerry Springer Show-ban, hogy voltak pillanatok, amikor alig akartunk hinni a szemünknek.
Vágólapra másolva!

A történet: Marcsika lefeküdt legjobb barátnőjének (Ágicának) a pasijával (Leo), s ezt bevallotta szerelmének (Milo), valamint a többieknek is. Percek alatt lányaink olyan hihetetlen verekedést produkáltak - miközben kígyót, békát kiabáltak egymásra -, hogy voltak pillanatok, amikor bennünk is meghűlt a vér.

Forrás: RTLKLUB

Azt persze sejtettük, hogy Marcsika egy piaci kofa stílusának megfelelően szórja majd a szitkokat és, hogy Ágica is túlordibálja majd a műsorvezetőt, de a látottakra mi sem voltunk felkészülve. Őrületes káosz alakult ki, Marcsika hol Milót és Ágicát, hol pedig a székeket rugdosta.

Forrás: RTLKLUB

De nem csak a két lány küzdött egymással, hanem Leo és Milo is verekedni kezdett, amit a két biztonsági ember (Csaba és Tommyboy) nem nézhetett tétlenül, azonnal közbeléptek. Anett remek műsorvezetőként mutatkozott be, végig higgadt és nyugodt maradt, s minden egyes pofonnál, öklözésnél szépen a háttérbe húzódott.

Szereplőink az összes eddigi elfojtott indulattól megszabadulva, kicsit berekedve, s egy-két kék folttal a testükön diadalittasan vonultak ki a teraszra rágyújtani.

A show-t megnézheti videón is.