Győzzön a jobbik

Vágólapra másolva!
A kihívott Frenki húgát kérdeztük arról, hogy mi a véleménye a holnapi Párbajról. A lány szerint Tommyboy kemény ellenfél lesz.  
Vágólapra másolva!

- Frenki viselkedése a Villalét alatt többször is változott. Először akkor, amikor Szilvi elhagyta a Villát. Mi lehet ennek az oka?
- Amióta Szilvi nincs bent, azóta a bátyám sokkal oldottabb. Jókedvű, sokat hülyéskedik, magát adja. Előtte úgy láttam, hogy rengeteget szomorkodott, hiszen állandóan vitáztak a Szilvivel.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

- Szilvi Sztárboxon tett kijelentése nagyon felkavarta Frenkit és utána azt mondta, hogy a dackorszakát éli. Ez is ő?
- Igen. Ő mindig önmagát adja. Ami akkor este elhangzott, az nagyon rosszul esett neki, de szerintem ez senkinek nem esne jól. Viszont azt hiszem, hogy azóta túltette magát a dolgon.

- Biztos vagy benne?
- Igen. Teljesen. Én úgy látom, hogy most boldog.

- Mit szólsz Katkával való kapcsolatához?
- Én Katkát nagyon kedvelem. Aranyos, szimpatikus lány, de az biztos, hogy ami köztük van, soha nem lesz több testi vonzalomnál. Legalábbis a bátyám részéről. Ő ezt meg is mondta.

- Korrektnek tartod ezért?
- Igen. Nagyon. Többször hallottam, hogy elmondta, hogy nem akar semmi többet. Biztos vagyok benne, hogy kedveli a Katkát és ha kijönnek, barátok lehetnek, de ebből soha nem lesz szerelem. Sokan szemétnek tartják a viselkedése miatt, de szerintem nem vágta át a lányt. Katka bevállalta ezt így, ahogy van.

Forrás: RTLKLUB


- Szerinted hogy fog alakulni a viszonya a Szilvivel, ha kijön?
- Sehogy. Se barátság, se semmi. Ez a viszony megszűnt. Amióta a Szilvi kijött, olyanokat nyilatkozik a családunkról, a testvéremről, hogy az tűrhetetlen.

- Ha ezeket Frenki elolvassa, mit fog szólni?
- Semmit. Nem fogja magát ezen idegesíteni, de a Szilvivel sem fog foglalkozni soha többet.

- Sokan úgy látják, hogy Frenki az utóbbi időben elszállt magától. Neked erről mi a véleményed?
- Ő nem szállt el, ilyen kint is. Sokat bohóckodik, egy jókedvű fiú. Ha kijön, ugyanúgy fogja élni az életét, ahogy eddig. Ő pont nem az az ember, aki elszállna.

- Véleményed szerint milyen esélyei vannak a holnapi Párbajon?
- Tommyboy kemény ellenfél, mert nagyon szép és kedves fiú, és sokan kedvelik. Nekem is nagyon szimpatikus, de szerintem Frenkit is szeretik, mert ő meg vicces, megnevetteti a nézőket. Úgy érzem, van esélye arra, hogy győztesen kerüljön ki és visszamehessen a Villába.