Főzőcske és fodrászat

Vágólapra másolva!
A takarítás után újabb két nagy feladatba vágtak a lakók: megfőzték az ebédet, és rendbe szedték Csaba fizimiskáját. Mindenki kivette a részét a munkából.
Vágólapra másolva!

A főzőcskébe ezúttal még Milo is besegített: krumplit hámozott és darabolt, majd továbbra is ott sertepertélt, instrukciókat kért Ágicától, hogyan lesz a legjobb a paprikás krumpli. Ezekben a percekben Milo sűrűn kóstolgatja az ételt, amelyet teljesen sajátjának érez - szinte ugrál örömében, hogy Villabeli életében először főzött valamit. Frenki gyorsan csinál még egy kis csipetkét is bele.

Forrás: RTLKLUB

A kukta természetesen Leo volt, és Katka is ügyködött egy kicsit, hogy a paprikás krumpli tökéletes tegyen. Kiegészítésképpen Ágica tejfölös uborkasalátát, Anett tejberizst, Katka hozzá való öntetet és süteményt készített.

Forrás: RTLKLUB

Mialatt a fazékban rotyogott az étel, Csaba feje kicsit átalakult: a fürdőszobában Katka próbált új frizurát varázsolni a lovászfiúnak. Mivel Csaba nem volt túl elégedett, Tommyboy és Frenki tanácsadóként lépett fel az ügyben. A fiúk át is költöztek a mosókonyhába, ahol Tommyboy végezte el az utolsó simításokat.