Riszálós sikálás

Vágólapra másolva!
Ma délelőtt zenére szép nagytakarítást tartottak a lakók, egyúttal a rendes hétvégi parti is megvolt, ha már este elmaradt, legalább hasznos mozgásokat végeztek.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A reggeli ébredés után ismét filmekről beszélgettek, ( a múltkor, emlékszünk, egy egész estét eltöltöttek ezzel, közben meg könyörögtek, hadd nézhessék meg például a Halálsoron című filmet, ami ezalatt éppen ment a tévében). Ma Leo beszélt kedvenc filmjeiről, összefoglalta a 12 majom történetét, meg az Utolsó állomást is. Ha végre kötelező irodalmakról is beszélgetnének, akkor igazán megérné nézni érettségire készülőknek is a műsort.

Ennek az vetett véget, hogy feladatba kapták a villa teljes és alapos kitakarítását, egyig, sőt háromig még az ebéddel is végezni kell, mert utána - úgy sejtik - valami meglepetés készül.

A takarítás munkafelügyelőjévé Leót nevezték ki, lendületesen neki is láttak a munkának. Miközben sikáltak, riszáltak is, hiszen kaptak zenét a munkához. Az egész társaság vidáman táncolgatott, Marcsi Milót ölelgette, sőt Leónak is nagyon tetszett a háusz, Tommyboy még elektrikbugizott is rá, a lányok legnagyobb örömére.

Katka közben a szakácskodást vállalta magára, Anett segített neki a krumplihámozásban, ez a zene úgysem tettszett nekik annyira, ők még mindig filemekben gondolkoztak, a Dirty Dancing, no az jó lett volna.