A beteg gyermekek javára

Vágólapra másolva!
A lakók egy-egy személyes tárgyukat ajánlották fel a beteg gyermekek megsegítésére rendezendő licitálásra. A nemes cél érdekében mindannyian legféltettebb kincseiktől váltak meg.
Vágólapra másolva!

A Való Világ ebben az évben is jótékonysági estet rendez beteg gyermekek megsegítésére. A nap célja, hogy a nézők segítségével annyi pénz gyűljön össze, amennyi egy műtő felszereléséhez szükséges. A Heim Pál Gyermekkórházban évente 30 ezer gyermeket látnak el, egy új műtő a fájdalmas várakozási időszakot két hónapról egy-két hétre rövidítené. Ehhez nem kevesebb, mint 20 millió forintra van szükség.

Forrás: RTLKLUB

Hogy a pénz összegyűlhessen, a lakók egy-egy személyes tárgyat ajánlottak fel licitálásra:
Anett: A macimat szeretném felajánlani, amit akkor kaptam, amikor beköltöztem. Ha ránézek, mindig anyukám és a kintiek jutnak eszembe. És ezt a hozzá való kis szatyrot, amiben a Valentin napi ajándékokat kaptam a családomtól.
Marcsi: A kispárnámat a születésnapomra kaptam, ezzel aludtam itt bent is. A Back to blackes pólómat is felajánlom, amit egy koncerten kaptam, és mindenki aláírta.
Katka: Azért kötődöm ehhez a kispárnához annyira, mert amíg anyukám kórházban volt, ez végig nála volt. Kicsit még anyu-illata is van.

Csaba: Ez egy olyan csat, amit a legtöbbet viseltem, a kedvencem. A szíjat egy kedves barátom csinálta nekem, benne van a nevem is. Ezt a kis bújtatót pedig én varrtam.
Milo: Bonifácot ajánlanám fel, aki a 15. Villalakó. Ha egyedül éreztem magam, ő mindig itt volt velem. Ez egy festmény, én rajzoltam. Ez pedig egy karkötő, ami olyan, mint egy rózsafüzér. Akkor vettem, amikor apukám meghalt, sokat segített nekem.
Ágica: Ez az angyalka nagyon fontos nekem, mert úgy éreztem, mindig erőt adott. Közel került a szívemhez Bubu, őt a vacsorán kaptam, amikor Leóval a születésnapját ünnepeltük. Mindig bőr van a nyakamban, ezen van egy kereszt - ezt is felajánlom.

Forrás: RTLKLUB

Leo: A VillaFiúk csapatban viseltem egy mezt, a hármas szám van rajta. És a másik: életemben nem volt ilyen fontos dolog, mint ez a kezemben. Nem tudom megfogalmazni. Ez számomra nem egy sál.
Tommyboy: Ezt a macit szeretném felajánlani. A színe a tisztaságot jelképezi számomra. Idebent kaptam a családomtól Valentin napra. Ez a másik, ez olyan, mint egy kulcstartó, itt bent csináltam. Eredetileg az öcsémnek szerettem volna adni, már be is csomagoltam. Egy karkötőn van, amit karácsonyra kaptam. Van a nyakamban egy dögcédula, akkor csináltattam, amikor elkezdtem táncolni, olyan hat-hét éve. Ezt is ráteszem a karkötőre.