Középkori VillaFalu

Vágólapra másolva!
A Való Világ luxusvillája átalakul középkori VillaFaluvá, ennek megfelelően a viszonyok is megváltoznak majd.
Vágólapra másolva!

A mai naptól kezdve igazi középkori falu működése veszi kezdetét a Villában. Csaba lesz a Földesúr, akinek kötelessége minden körülmények között a rendet biztosítania.

Forrás: RTLKLUB

Csaba rodeója

A falu kereskedője Milo, a kocsmárosné Ágica, a jobbágyok pedig Anett, Marcsi, Katka és Leo. Tommyboy sem marad ki a szereposztásból, ő lesz a Szolga.

A Földesúr a VillaFalu meghatározó alakja. Ellátásáról a Kocsmárosné gondoskodik majd. A Földesúr az elvégzett munka ellenében pénzhez juttathatja a jobbágyokat, természetesen jogában áll eldönteni, hogy kit mennyire jutalmaz meg. A munkát minden esetben ő találja, és osztja ki. Minden este VillaFaluGyűlést kell összehívnia, és ott értékelnie kell az elmúlt napot.

A Kereskedőnek igen jó dolga lesz. Minden, ami a Villába kerül, csak rajta keresztül juthat el a falu lakóihoz. Az eladási árat ő állapítja meg, de alkudni természetesen lehet.

A Kocsmárosné posztjának betöltésével Ágica bizonyíthatja majd, hogy milyen jó asszony is válhat belőle. Legfőbb feladata a Földesúr, a Kereskedő és a Szolga ellátása. Csak ő süthet és főzhet rájuk, valamint ő kell, hogy mossa ruháikat is, de bármikor igénybe veheti a szolga segítségét.

Forrás: RTLKLUB

A szolga a jobbágyokon kívül mindenkit segít majd, ám munkájáért cserébe azonban fizetség jár, ami minden esetben több kell, hogy legyen, mint amennyit a jobbágyok kapnak.

A Jobbágyok nincstelen semmi emberek. Kétkezi munkájukért kapott kevéske pénzből tengetik nyomorúságos életüket.