Vágólapra másolva!
Az alföldi Fred Astaire (azaz a deszki Michael Flatley) szerfelett boldog, elégedetten vigyorog: már nagyon várta a lehetőséget. Ha most kikap, akkor felesleges bent dekkolnia nyárig. Bár Leót tartja a legerősebb szereplőnek, nemigen kedveli őt. Megjátszós műembernek tartja.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Mai képek!

"Vidám vagyok, de nem annak örülök, hogy kieshetek. De én nem szeretek bizonytalanságban lenni. Mindenképp vissza szeretnék jönni. Nem lepett meg senki, a jelekre számítottam. Még Leóra számítottam, azt hittem ő is rám teszi. Én nem haragszom senkire, én ezt játékként fogom fel."

Forrás: RTLKLUB

"Örülnék neki, ha én jönnék vissza, de ha kiesek, nem rossz szájízzel megyek el. Sok élménnyel esnék ki. Ha az eszemre hallgatok a kihívásnál, a szívem döntése akkor is ott lesz. Erősorrend? Leo, Csaba, Ágica, Marcsi, Tommyboy, Anett, Katka és én. Ez pesszimista sorrend, de én pesszimista vagyok. Nem élem magam bele dolgokba, inkább kellemesen csalódom."

Forrás: RTLKLUB

"Nem tudom, hogy mi lesz. Marcsi nagyon megijedt, de ez nem csoda, én állok hozzá legközelebb. Hozzám viszont pont Marcsi van legközelebb. A többiekről? Szerintem mű, amit Leo csinál. Másképp viselkedik, mint amikor bent voltak az ellenségei. Tegnap is ment a játék, a parasztos beszéd, nagyon mű volt. Ez nem tetszik nekem."

Milo, a kamaszlányok nagy kedvence, ennél sokkal többet is mondott: beszélt érzelmeiről, a párbajról, T-boy döntéséről.Klikk a videóra!