Katka: Ági megint féltékeny

Vágólapra másolva!
A külkeres kislány, Frenki egykori ágyasa szerint a stáb döntései miatt (is) haragszik rá Ágica, mivel ő gyakran kerül Leo közelébe. Szexuálisan nem vonzza őt a céltudatos, sokat töprengő benzinkutas, de hisz a férfi és nő közti barátságban. Bár Milót is komálja, még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy ő megy párbajra az alföldi Fred Astaire-rel.
Vágólapra másolva!

"Az első nap jó volt a játék, tegnap délután is, de most már nem annyira. Leo mindent a kezébe vett, rend lesz. Megint Leóval vagyok összerakva és ez Ágicának nem tetszik. Nem tudom, hogy mi, de pár órán belül ki fog derülni."

"Tegnap zuhogott az eső, örültünk neki és egymásnak, két méter távolságra. Utána ezt Leo megkapta, hogy velem jól merte érezni magát. Én valahol kettejük közt vagyok, Ági szemében. Én nem állok ott, de ő így érzi. A legtöbb szituációba, konfliktusba bele is von. Nem akarok beleszólni, de tudnék mondani olyanokat, mitől közelebb kerülhetne Leóhoz. Én nem kavarok, engem a jó szándék vezérel. Mi nem vagyunk a legjobb barátnők, de mindkettő belevon dolgokba."

Forrás: [origo]

"A múltban kijelentettem pár dolgot, mint azt, hogy ha Justin nem lenne, lefeküdnék a Leóval. De nem tenném meg, mert ő barát és én sajnálnám elrontani ezt a barátságot. Létezik-e férfi és nő közti barátság? Pár hónapja is támadtak minket, de most is állíthatom ezt. Ha én spontán meglátnám a Leót, azt mondanám, hogy jó pasi, talán lefeküdnék vele. A baráti viszony miatt ez eszembe sem jut."

"Milo Tommyt és Anettet hívhatja ki, hozzájuk áll legtávolabb. Milo nagyon kiszámíthatatlan. Ahogy én szeretem ezt a kis hülyét, szerintem így szeretik őt kint. Nagyon kicsi még, 19 éves, de nagyon okos gyerek."