A cowboy félti Anettet

Vágólapra másolva!
A korábbi földesúr, az akasztói Old Firehand a riportszobában mesél a középkori szerepjátékról, a fiúk közti erőviszonyokat is elemzi pár szóval, majd elárulja, hogy igencsak félti a zsírégető-bizniszben érdekelt szőkeséget. Milo ma dönt, este kihívás.
Vágólapra másolva!

"Túl laza, túl humánus uralkodó voltam. Középszintű vezető már voltam, sertéstelepen, végzettségemnek megfelelően. Malacokat ivartalanítottam, kocákat vakcináztam, én válogattam ki a tenyészállatokat. Leo ellenben nagyon jó vezető. Szigorúan áll hozzá, nálam következetesebb, megköveteli a rendet. Én háromszor szóltam, hogy rakjanak rendet, ők nem raktak rendet. Leo sokkal jobb vezető, mint én."

Forrás: RTLKLUB

"A fiúk közül talán Tommy a legerősebb egyéniség. Jó meglátásai vannak és néha keményen szól, de nevelő célzattal. Az Ágica-Leo kapcsolatról is megmondja a véleményét is nincs ezzel probléma. Leo nem elég figyelmes, ő egész másképp mutatja ki az érzéseit, mint más."

Forrás: RTLKLUB

"Milo mindenkivel jó viszonyban van, mégis félek, hogy Anett lesz az egyik kihívott. Talán Tommy is befér a képbe, de nem mernék fogadni egy kólába. Én mennék sűrűbben párbajozni, hogy fölöslegesen ne kelljen itt bent lennem. Lenne kint más dolgom is. Nekem egy célom van itt, a végső, nagy tét."

Eztán Leo toppant be a riportszobába. Szöveges anyag, összefoglaló helyett kukkantson meg két videót!