Panaszkodó parasztok

Vágólapra másolva!
Mivel nem lehet csak úgy, szemrebbenés nélkül lecsapatni minden pimasz, lázongó jobbágy konok fejét, a földesúr kénytelen végighallgatni a nép panaszát. A vicces jelenetek (4 videó!) közt őszinte szavakat is hallunk: Milo elárulja Leónak, hogy megjátszós, erőltetett figurának tartja.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

8:40. Alszik még a Villa, de a merőkanál és a szűrő is.

9:20. Darth Vader beköltözött a szaunába, valaki nagyon szuszog. A hálóban Katka kócos fejét vakargatja. Őrületes izgalmak!

10:04. Katka és Leo megbeszélik, hogy kint is igaz barátok lesznek. Csodaszép pillanat ez. A szaunában alvó nyomorultak erről is lemaradnak.

10.22. Mivel a lakók tegnap sok élelmiszert kidobtak a szemétbe, ma nem kapnak új ellátmányt. Akad még némi leves, pár tojás, kevéske hús, ebből kell megélniük a pazarló ifjoncoknak.

10:48. Megbeszélés a szaunában. Ági szerint Katka az ellenség, Leo még nem látja tisztán, mi van. Közben Milo csókokat helyez el Marcsika vigyorgó arcán.

Forrás: RTLKLUB

11:40. Marcsi székletét elemzi, Csaba a húst vagdossa feltűnő precizitással, Leo gondterhelten néz a jövőbe.

12:05. A jobbágyok sorra a földesúr színe elé járulnak s elpanaszolják, mi a ménkű bántja őket mostanság, a nehéz időkben. - Rák legyen a bélibe, fődesúr! Mit nézi a bugyogómat? - kötekedik Ágica.

12:10. - Tudja, mihez van magának joga? A kis fütykösét fogdosni, azt! Hogy a szégyen nem öli meg? Nem kő neköm magától semmi! - lázong Ági. Döbrögi is élvezi a helyzetet.

12:30. A kihallgatásnak vége. (Négy videó a honlapon!) Ági kényszerfürdője után Milo is csobban egyet. Anett akkorát ásít, hogy hajszál híján kiesik saját száján.