Anett háziasabb, mint otthon

Vágólapra másolva!
Édesanyja szerint Anett lesz Milo Párbajellenfele. Lánya meglepetést is okozott neki, mert Anett a Villában háziasabb, mint otthon szokott. Azt is belátta, lánya önbizalma sohasem volt ennél nagyobb.
Vágólapra másolva!

- Mit szól ahhoz, hogy Anett megkapta Milótól a zöld kendőt?
Számítottam rá, mert Milóval mindig egymásra tették a kiválasztó jelet. Szerintem nincsen semmi komolyabb problémájuk egymással, egyszerűen nem sikerült megismerniük egymást.

Forrás: RTLKLUB

- Lesz Párbaj a zöld kendőből?
Igen, azt gondolom, hogy Anett Párbajozni fog. Valamennyire tartok is ettől, de nagyon bízom benne, hogy ő megy vissza.

- A képernyőn is olyan a lánya, mint amilyennek otthon látta?
Talán kicsit háziasabb. Azon csodálkozom, hogy mennyire nincs önbizalma. Gyengének tartja magát a többiekhez képest, pedig nem az. Bár nagyon sok önbizalma itthon sem volt. Kicsit nyugodtabb, mint itthon szokott, az állandó vibrálás kicsit eltűnt belőle. Anett nagyon jól tud alkalmazkodni, mindenkivel kijön. Abszolút félreértés volt például, amikor többen kétszínűnek nevezték, mert Ágicának Leóról beszélt. Ő csak azért mondta el Ágicának, amit gondol, nehogy tisztázatlan dolgok maradjanak körülötte, nehogy újabb félreértés legyen belőle.

- Hogyan viszonyul Anett a többi lakóhoz?
Tommyboyt valamilyen formában tiszteli, de a foglalkozásától viszolyog is. Mindig taszították az ilyen piperkőc férfiak. Leo szerintem a könyökén jön ki, mert az ennyire fontoskodó alakokat nem szereti. Nincs köztük harag, de a kinti életben biztos nem tartana kapcsolatot vele. Csabával való kapcsolatát egyáltalán nem látom tisztán. Biztos, hogy szimpatikus neki, de néha utálatos vele, mert Csaba mindig többet akar. Mint barát szeretne közelebb kerülni Csabához, de nem akarja félre vezetni, nem akar hiú reményeket táplálni benne. Csaba más világban él, talán ez lehet a visszatartó erő. Csak ez. Azokat a lányokat, akiknek ennyire nincs tartása, mint Katkának, Anett messze elkerüli, ezért biztos vagyok benne, nem jelent neki semmit. Soha nem alázkodna meg ennyire egy férfi előtt, ezért lehet, hogy kicsit rossz szemmel néz Katkára. Ágicáról Anett a legeslegelején azt gondolta, vele tudna a legjobban elbeszélgetni. Ez így is lett. Valahol közel állnak egymáshoz, de persze vannak olyan dolgok is, amik idegenek a másikban.

- Hogyan viseli a lánya hiányát?
Egyre nehezebben. Állandó feszültség van bennem. Furcsa hiányt érzek, valami ürességet. Gondolom, ő is hasonlót érez, ezért nagyon szeretném, ha kaphatna ő is valami kis meglepetést, ami az otthonával kapcsolatos. Szívesen találkoznék vele, és annak is örülnék, ha a kutyáit is magammal vihetném.