Ági nem tanul hibáiból

Vágólapra másolva!
Célratörő és gyakorlatias. Nagy szorgalommal igyekszik az elvetett magot kikeleszteni. Kiegyensúlyozott, makacs és kitartó. Fontos számára az egzisztencia, az anyagi biztonság - de főleg a biztonságos élet, érzelmileg és anyagilag egyaránt.Szeret birtokolni, mindent és mindenkit, akihez kötődik: szerelmét, gyermekét, házát.
Vágólapra másolva!

"Az én házam, az én váram" - mondja. Fontos a szép, a kényelem, a biztonságos meleg kuckó, amiben a saját életét, a saját tempójában élheti. Lehetőleg úgy, hogy mindenki, akit szeret, körülötte van, s amikor neki szüksége van rá, fogják a kezét, átölelik, megóvják az élet csúnyábbik oldalától.

Forrás: RTLKLUB

A természet szerelmese, ott tud leginkább feltöltődni. Minden, ami szép, ami művészi érdekli. Jó előadó, ismereteit gyakorlati úton megközelítve szemléletesen adja elő. Szívesen segít, toleráns, nem veszekedős. Akit nem szeret, vagy akivel nem ért egyet ott hagyja, vagy levegőnek nézi. Jók a megérzései, jól kitalált tervek, a fejében a részleteket is jól kidolgozza, de a kivitelezéshez már nem mindig kezd hozzá. Amihez hozzákezd, azt viszont végig is csinálja.

Realitások talaján áll, a meglévőt akarja építeni, fejleszteni a természet rendjét követve. Rend, eredmények, szakmai fejlődés, konzervativizmus jellemzi gondolkodását. Optimista, szereti élvezni az életet. Hibáiból nehezen tanul. A testiség mellett fontos, hogy a szeretetet szellemi élményként élje meg.

Örül, ha a középpontban van, felnéznek rá, imádják, de csak akkor és addig amíg neki jó. Szereti a baráti kört, a társaságot. Hatalmas az önfeláldozásra a hajlandósága, s érzelmileg legbelül nagy harcot viv önmagával. Alkalmazkodó, de hite ellenére semmit sem tesz. Az etikai szempontok igen fontosan számára. Sugározza magából a szeretetet, s mindig ott van, ahol szükség van rá.