Az első órák

Vágólapra másolva!
Juliette, Niki és Bogár ma délután beköltözött a Villába. A lakók nagy izgalommal várták a pillanatot, most minden percet megragadnak, hogy megismerjék ideiglenes lakótársaikat.
Vágólapra másolva!

Az első perceket sütivel és rövid italokkal ünnepelték meg. Aztán a szépségek után megjöttek a bőröndök is, a Villa lányai pedig nagy lelkesedéssel segítettek a kipakolásban. Polcok ürültek ki, vállfák szabadultak fel a jövevények kedvéért. A szokásos női csevegésben mindenki megdicsérte mindenki ruháját, ékszereit és stílusát. "Olyan jó ruháik vannak, hogy az nem igaz! És mind elegáns!" - jegyezte meg Anett, amikor egyik szépség sem tartózkodott a közelben.

Forrás: RTLKLUB

A fiúk közül csak Milo lábatlankodott a hálószobában. Nikinek meg is mutatta a VillaNaplóba rajzolt remekműveit. A többi hímnemű lakó a kertben a frissen batikolt ruhákat szemre vételezte. Elégedettek is voltak az eredménnyel: a nadrágok és az ingek szép csíkosak lettek.

Forrás: RTLKLUB

Megérkezett az első olyan feladat, amelyben az ideiglenes lakóknak is részt kellett venniük. A régi Villalakóknak a Villában kialakult legendás kapcsolatokat kellett bemutatniuk úgy, hogy a főszerepeket nem azok alakítják, akikről a jelenet szól. Először Milo, Tommyboy és Marcsi adott elő egy nehezen követhető jelenetet, amelyet a szépségek mégis kitaláltak: Ágica és Leo a hajón ünnepli Leo születésnapját.

Ágica és Leo a sziklamászással kapcsolatos jelenetet mutatott be. A fő mondat - "Százszor megbeszéltük, hogy ez csak barátság." - sokat segített az ideiglenes lakóknak, hogy kitalálják, Anett és Csaba kapcsolatáról volt szó. Végül Anett és Csaba Marcsit és Milót testesítette meg.