Csak őszintén

Vágólapra másolva!
Bogár nagyobb melleket szeretne, Niki modell szeretne lenni külföldön, Juliette pedig már túl van egy komoly aktfotózáson - derült ki az igazmondó maci ölében. A Villa ideiglenes lakói őszintén vallottak magukról.
Vágólapra másolva!

Az igazmondó maci ölében Bogár elmesélte, hogy ha sikerül a felvételije, egyszer humán erőforrás menedzser lesz, mert nem tud ennél jobbat és különben sem tudja, mi akar lenni. Azt is elárulta, még nem érzi felnőtt nőnek magát. Arra a kérdésre nem válaszolt, mikor vesztette el a szüzességét. Kiderült, hogy bulizni, dumálni, rajzolni szeret, sportolni viszont nem.

Forrás: RTLKLUB

Bogár nem túl elégedett önmagával, például nagyobb melleket szeretne. Először a fiúk arcát vagy szemét nézi meg. Szívesen részt venne egy valóság show-ban. Rossz tulajdonságai között a követkeket sorolta fel: bosszúálló, sokat beszél, néha nem foglalkozik mások problémájával. Jó tulajdonságai: őszinte, titoktartó és kedves.

Forrás: RTLKLUB

Niki elmondta, sokat eszik, mindent, ami belefér, de mindig sokat sportolt, azért ilyen az alakja. Szívesen lenne modell külföldön. Legjobb és legrosszabb tulajdonsága egy: a nagy szíve okozza a legtöbb örömet és bosszúságot is számára. A szüleinek szeretne a Villában megfelelni.

Forrás: RTLKLUB

Juliette bevallotta, tizenöt éves korában vesztette el a szüzességét. Nem is olyan régen aktfotózást vállalt, benne is volt egy újságban. "Büszke vagyok rá, de nem nagyon akarom reklámozni." - kommentálta. Véleménye szerint egy pasi legyen őszinte, megértő, alkalmazkodó és viseljen el őt, ami nem könnyű, mert sokszor olyat is kimond, amit nem gondol végig.