Szokjatok le

Vágólapra másolva!
A Villalakók ma csatlakozhattak egy nemzetközi kezdeményezéshez és dohányzásellenes kampányt valósíthattak meg a Villában.  
Vágólapra másolva!

Először is összeültek és Leo egy könyvből felolvasott pár részletet, amiben emberek vallottak dohányos időszakaikról és azok következményeiről. Tommyboy végig helyeselt, míg Leo kiemelte a dohányzás összes káros hatását.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Ezután mindenki egy kamera felé fordulva elmondta gondolatait a cigizésről. A kampány készítését legjobban Tommyboy és Leo élvezte, hiszen ők mindketten életük missziójának tekintik, hogy az embereket leszoktassák eme káros szenvedélyről.

Ettől függetlenül a többiek is maradéktalanul ellátták a feladatot, persze csakis egy cigi után. Marcsi például egy papír zsebkendő segítségével bemutatta, hogy pár slukk cigitől, milyen csúnya lesz az ember tüdeje. Milo fő szlogenje az volt, hogy "ne szívd a cigit, mert ő szív el téged."

Ágica szokásához híven hosszú körmondatokban fogalmazta meg mondandóját. Szólt a tinikhez, a fiatal lányokhoz, akik majd babát szeretnének és megjegyezte, hogy ha újra kezdhetné az életét, akkor biztos, hogy nem cigizne.

Katka kiemelte, hogy az államnak nagyon fontos szerepe lehet abban, hogy minél kevesebb fiatal kóstoljon bele ebbe a divatos méregbe.

Tommyboy a megelőzésre hívta fel a figyelmet, majd hozzátette, kicsit nevetségesnek tartja, hogy itt olyan emberek papolnak, akiknek a kezében állandóan ott van a cigi.