Anyák Napi aggodalmak

Vágólapra másolva!
Anyák napja van, és ez rossz hatással van a lakókra: mindenkinek hiányoznak a szerettei, így egyre nagyobb a feszültség a Villában.
Vágólapra másolva!

A jól sikerült bújócska után vérszemet kaptak a Villa aktívabb lakói: Milo "gyilkososat" szeretett volna játszani, Leo "kapkodósat", Marcsi egy másik kártyajátékot, Katka activity-t. A többiek csendben, különösebb lelkesedés nélkül hallgatták őket, majd unottan megjegyezték, nekik ezek közül semmihez sincs kedvük.

Forrás: RTLKLUB

"Játszunk olyat, amit a Leo mondott, de ne most!" - nyafogott Anett, ami az utolsó csepp volt a pohárban, Leo nem bírta tovább. "Jó, akkor üljünk egyhelyben és sopánkodjunk, hogy ma anyák napja van!" - jegyezte meg cinikusan, Anett pedig pofákat vágott, mire Leo folytatta: "Ahhoz, hogy üljek egész nap egyhelyben, ahhoz nem elég szőke a fejem."

Forrás: RTLKLUB

Anett természetesen megsértődött, be is vonult a nappaliba, ahol Csabának panaszkodott: "Miért pont engem talál meg mindig? Marcsi nem szőke, Katkának meg Ágicának mégsem mondhatja, maradok én." Csaba természetesen imádottja mellé állt, felháborodottan közölte, ő semmilyen játékban nem vesz részt. Ágica igazat adott nekik, és kifejtette, hogy barátja már megint elviselhetetlen.

Leo mérgelődik, a többiek sértődöttek, a helyzet reménytelen, Ágica megoldásképpen gyorsan az evésre tereli a szót. Marcsi és Milo jó partner, így mind a hárman letelepednek az asztalhoz levest enni.