Lázadás a Villában

Vágólapra másolva!
Már félúton voltak a játékosok, amikor úgy döntöttek, hogy nem bírják tovább, és egyszerűen feladták a tekerést. 
Vágólapra másolva!

Igaz, hogy lakóink eddig elképesztő teljesítményt nyújtottak, mivel a táv több, mint felét letekerték, de egyszer csak fogták magukat és feladták.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Anett már jó ideje nyávogott, hogy nem bírja tovább, de azért nekiveselkedett még egyszer. Legalább kettőt tekert, azt is sikongatások közepette, majd lemászott a bringáról, és síros hangon közölte, hogy nem képes többre.

Mivel a gyengeség ragályos, a többiek is kezdték elhagyni magukat. Csaba természetesen rögtön azonosult kedvesével és indult a Riportszobába, hogy bejelentse, ez így nem mehet tovább.

Természetesen hiába csöngetett, nem nyílt ki az ajtó, ezért aztán csapata hangos lázadásba kezdett. "Feladjuk, és Leoék nyertek."

Erre persze megjelent a benzinkutas, és jöttek vele az elvei is. "Gyerekek! Ezt így nem lehet! Nem adhatjátok fel! Kárba vész a sok munkátok. Meg a miénk is."

Anett felháborodott: "Szétmegy a lábam. Menjek tönkre azért, hogy ne menjen tönkre a munka?"

Leo próbálta megmagyarázni, hogy nem a lány ellen beszél, csupán erőt kíván adni, hogy folytathassák missziójukat, de sajnos az értelmes gondolkodás nem ragályos.

Katka és - meglepő módon - Ágica is amellett voltak, hogy valahogy csak meg kéne csinálni a feladatot, de a többiek tiltakozását hallva, őket is cserben hagyta a testük.

Forrás: RTLKLUB

Marcsi megunta a vitát és vehemensen megindult a Riportszoba felé, hogy majd most ő megmondja a stábnak a véleményét. Nem volt sikeresebb, mint az előbb Csaba, ezért nem gondolkodtak tovább, hanem beültek a nappaliba és lezártnak tekintették a játékot.