Vágólapra másolva!
Naiv, egyszerű, egyenes, folyamatosan cselekedni akaró személyiség. Segítőkész, nagyvonalú. Lelkes, kezdeményező, határozott, s amit tesz, teljes önbizalommal, tántoríthatatlanul teszi. Gyorsan átlátja a helyzeteket, összpontosít a célra, s cselekszik - addig, amíg érdekli... Aztán keres másik célt és kezdődik minden elölről. Íme, Milo horoszkópja.
Vágólapra másolva!

Nem szereti az aprólékos dolgokat, a piszmogást megunja. Környezetét hadba akarja állítani céljai megvalósítása érdekében. Jó megfigyelő, élvezetes előadó. De ahogy mindenben, ha bármit megun, továbbáll. Utálja, ha kényszerítik. Csalódásait könnyen kiheveri. Nagy a becsvágya, sikerigénye. Ha kell, kitart, a nehézségek nem tántorítják vissza.

Forrás: RTLKLUB

Emberszeretete, közösségi érzülete jobbító szándékkal párosul. Fontos számára a szabadság. Elképzelhető, hogy beszél-beszél, de semmit sem csinál. Könnyen tesz szeret barátokra, de vigyáz arra, hogy ne keltse az elfogultság látszatát. Óriási vehemenciával ugrik fejest az érzelmekbe, időnként melléfogásokkal.

Nem szereti a bonyolult dolgokat, gyakorlatias, rászedhető. Szerelme követelőző de egyben odaadó is. Szerelmét tulajdonának tekinti, féltékenyen vigyázza. Erotikus, érzéki. Szeret uralkodni, azt viszont nem, ha ellentmondanak neki. Tudja, hogy ha máson akar uralkodni, először meg kell tanulnia uralni önmagát. Szeret biztosra menni. A kis dolgok miatt tud őrjöngeni, de a nagy ügyekben határozottan dönt és megoldást talál. Ha valamit nem akar, kiválóan tud mellébeszélni.