A netezők Ágicától búcsúznának

Vágólapra másolva!
A honlap látogatói az elmúlt két napban arra szavazhattak, hogy kit szeretnének otthon látni, illetve kit nem szeretnének egyáltalán látni tévéjük képernyőjén. Az amúgy népszerű Ágica futott be, őt vagy felettébb kedvelik a nézők, vagy igencsak utálják: senkinek nem közömbös.
Vágólapra másolva!

Két nap alatt 21 ezer szavazat futott be a VV honlapjára: a legtöbb reality-rajongó úgy látja, hogy Ágicát kissé megviselték az elmúlt hónapok eseményei, a 120 napos bezártság. Mivel egyre többet civakodik Leóval, egyre gyakrabban sír, napról-napra nyűgösebb, a Való Világot a neten is követő rajongók őt küldenék haza elsőként. Katka szorosan mögötte iparkodik, bár Frenki kiesése óta kissé visszafogott, gyakran szótlan. "Nem akarok most kiesni, még meg akarom mutatni a valós énemet!" - motyogta a napokban. Itt a lehetőség, várjuk a produkciót!

Forrás: RTLKLUB

A szavazók szívesen hazaküldenék még a sokat nyivákoló, gyakran panaszkodó Marcsit is, bár ő már közel sem kapott annyi voksot, mint a két éllovas. A lányok közül Anett számíthat a legkevesebb ellenszavazatra egy esetleges párbaj során. Milo védettsége miatt nem szerepelt a listán, Leo és Csaba pedig csupán a netezők 10-10 százalékának markáns ellenszenvét "élvezik".

T-boy már otthon. Ki legyen a következő kieső?

Ágica: 5813 szavazat, 26.9 %
Katka: 5347, 24.7 %
Marcsi: 3626, 16.8 %
Anett: 2401, 11.1 %
Leo: 2291, 10.6 %
Csaba: 2155, 10.0 %

Összesen: 21 633 szavazat.