Vágólapra másolva!
Leo és Katka őszinte baráti beszélgetésbe kezdtek, melynek keretében barátnője kicsit kiosztotta a kutast.
Vágólapra másolva!

Katka mostanában felszabadult és magabiztos, míg Leo egyre inkább tétova és döntésképtelen.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

A vasárnapi szülői látogatás óta, szerelméhez Ágicához fűződő viszonya is megváltozott egy kicsit. Az is nyomasztja az eszes benzinkutast, hogy legjobb barátnője, Katka lett a kiválasztott, aki viszont köztudottan nincs túl jóban szerelmével, Ágicával.

Leo már két napja azon aggódik, hogy mi lesz, ha Katka Ágit hívja Párbajra pénteken.

Forrás: RTLKLUB

A ceglédi szőkeség is látta, hogy barátja napok óta többet gondolkodik, mint valaha. A konyhában elkapta egy laza csevejre, aminek keretében egyértelműen felszólította a fiút, hogy szedje össze magát.

Sok mindenről beszélgettek, de persze Leo és Ágica szerelmének taglalása nem maradhatott ki. Katka rávilágított a lényegre: "Ha ezt így folytatjátok, egymás idegeire fogtok menni."

A kutasnak még hosszú percek múlva is ezen a mondaton kattogott az agya, majd bevallotta, hogy édesanyja ugyanezt mondta neki, és most már nem tudja mitévő legyen.

Forrás: RTLKLUB

Barátnője megnyugtatta, hogy legyen türelmes, kint minden el fog dőlni. Leo hallgatta egy darabig a kedves szavakat, majd kifakadt.


Leo: Olyan sok erőt adsz nekem néha. Tegnap olyan mélyponton voltam, és arra gondoltam, hogy csak azért nem mehetek ki, mert csalódást okoznék egy csomó embernek.
Katka: Én töltök beléd erőt?
Leo: Más már nincs, ami erőt adjon. Az a baj, hogy aggyal csináltam megint mindent. Ha valamit aggyal csinálok, az egy rakás szar.