Indián lopott - és elkapták

Vágólapra másolva!
A Leo által kiejtett apacsról riasztó hírek érkeztek, de nagyobb aggodalomra azért nincs ok. Vélhetően nem kerül börtönbe a benzinlopás miatt - mindenesetre a büntetést már megkapta.
Vágólapra másolva!

Indián részt vett a Zorall együttes klipjének elkészítésében, mikor a csapat tagjai az "Azok a jó barátok" című dalhoz készített videót. A volt VV-játékosok közül jelen volt még a színen Frenki és Segal (a klasszikus három T formáció), továbbá az apacs kisebbik gyermeke, Sólyom is. "Épp itt az ideje, hogy ő is elkezdje a rakkenrollt! Ne vicceljetek, már három éves!" - vigyorgott, mikor a kissrác korát firtatták egyesek.

Forrás: RTLKLUB

"Nagyon kevés olyan dolog van, amitől elragadtatom magam. Ez most jó volt" - közölte régi harcostársa, Segal, de Frenki is vígan mustrálgatta a lerobbant környezetben, poros utcákon, kopott házak közt vonagló táncoslányokat. A Zorall együttes basszusgitárosa, egy bizonyos Hangya nevű úr elégedetten nyilatkozott Indián színészi tehetségéről, majd hozzátette, hogy a zenekar nem azért hívta meg a rézbőrűt a forgatásra, mert vele szeretné növelni a klip nézettségét.

Indián cimborái is szerepet kaptak, de ő járt legrosszabbul. A Mad Maxes környezetben játszódó klip forgatókönyve szerint a nagy rakkenroll-fant benzinlopáson kapják, így csúnya büntetés vár rá: a banda a kikötözött Indiánt zenéjével kínozza.