Katka nehezen viseli a kritikát

Vágólapra másolva!
Célratörő és gyakorlatias, mint Ágica vagy mint Pandora, de lehet, hogy célját csak kerülőutakon éri el. Szorgalmasan és kitartóan akarja megteremteni egzisztenciáját. Rejtőzködő hiúsága miatt fontosak számára az anyagi értékek. Íme, Katka horoszkópja!
Vágólapra másolva!

Megvan benne a lehetőség, hogy érettebb korára már ne csak a kézzelfogható értékeket hajszolja. Egész életét az anyagelvűség határozza meg: mindent meg akar fogni, mindent meg akar élni, így az ösztöneit és vágyait is. Szerelméhez csak érzelmileg hűséges. A legtöbb problémát a szexuális kapcsolatai jelentik számára. Önmagával szemben elnéző, de másnak felrója minden hibáját.

Forrás: [origo]

Itt még vidáman

Gyengéit igyekszik eldugni, mert a kritikát nehezen viseli. Mindig magasabbra törekszik, mindig többre vágyik. Látens hatalomvágy jellemzi. Nagyon jó érzékkel tud magának híveket szerezni, ösztönösen tudja az önmaga számára legjobbat megtalálni. Konfliktuskerülő, az egyszerű megoldások híve. Igazán meg tud keseredni akkor, ha nem éri el azt, amire vágyik, de az új lehetőségek felvillanyozzák és ismét teljes erőbedobással, a maga gyakorlatiasságával képes az újrakezdésre.

Realista gondolkodású, igyekszik minden ismeretlen tényezőt, minden bizonytalanságot kiküszöbölni. Produktumot akar felmutatni. Nehéz helyzetekből hatalmas vasakarattal vágja ki magát, hogy célját elérhesse. Szereti a művészeteket, szívesen olvas, de kizárólag azt, ami érdekli, ami véleménye szerint előre viszi. Az igazság mindig az ő igazsága. Hasonlóan Pandorához, nem tűri a kényszerítést, az erőszakot, de ő hajlamos érzelmi zsaroláson keresztül másokat a saját igájába hajtani.

Szuverenitását mindig megőrzi, igyekszik a harmónia látszatának fenntartására. Bár családja nagyon szereti, számos konfliktus lehet a szülőkkel, s később házastársával. De a vihar jön és megy, mivel nem haragtartó, s ismét keres valami megoldást arra, hogy minden úgy történjen, ahogy ő elképzeli. Nagyon tud szeretni és elvárja, hogy őt is nagyon-nagyon-nagyon szeressék. A barátok is fontos szerepet játszanak életében.