Hallgass rám, Katka!

Vágólapra másolva!
A délutáni játék jegyében mindenki külön-külön, röviden, de logikusan kellet tanácsot adjon Katkának, kit hívjon ki, hogy a legnagyobb eséllyel térhessen vissza.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Az okoskodást Ágica kezdte, némileg érzelmi alapon:
- Hallgass rám, Katka. Ha logikusan nézzük a dolgot, akkor mi folyamatosan egymásra rakjuk a jelet. Én még nem voltam Párbajozni, tehát én legyek az egyik. Tehát Ágica. A másik legyen Anett. Ő sem volt még. Aztán majd a nézők eldöntik, de hozzáteszem, szerintem engem választanak.
Csaba valóban logikusan vette végig a lehetőségeket:
- Leót semmiképpen ne vidd ki, mert ő barátod. Milo védett, nem tudod kivinni. Ágicát ne vidd ki, mert szerintem a nézők kíváncsiak még rá, hogy mi lesz vele. Anett nagyon szép, rá is kíváncsiak, őt se vidd ki. Marcsi viselkedését már biztos megunták a nézők, mert gyerekes, van esélyed vele szemben. A másik legyek én, mert velem is van esélyed.

Anett is a szívéből szólt:
- Elsőnek magamat tanácsolom. Nem tudom, hogy melyikünk az erősebb, de én rád raktam a jelet. Ágit nem tanácsolom, mert a legjobb barátod barátnője. Én Marcsit ajánlom még, szerintem ő gyengébb, mint te.
Leónak nehéz dolga volt, kivel legyen inkább:
- Hívjál ki két lányt, és ne legyek mérges. Akkor jársz a legjobban. Anett, Marcsi. Így is, úgy is visszajössz. Szerintem. Apukád véleményét is fontold majd meg. Ági szerintem erős, a Marcsi nem annyira.

Marcsi nehezen mászott ki a szívből vagy észből csapdából:
- Én a te helyedben logikai úton magamat és Anettet hívnám ki. Ha érzelmi síkon nézem, akkor Ágicát és Anett és közülem, aki közelebb áll hozzád.
Milo férfiasan röviden intézte el a kérdést:
- Úgy gondolom, hogy felnőtt nő vagy, el tudod dönteni, hogy mit kell tenned. Én a helyedben Ágicát és Anettet hívnám ki.