Igazi üzletasszonyok

Vágólapra másolva!
Vállalkozóink egy üzleti ebéd keretében megbeszélték a mögöttük lévő időszak történéseit. Igazán vicces volt. 
Vágólapra másolva!

A Villa ma átalakult egy üzleti klubbá. A Villa üzletasszonyai és üzletemberei hosszú idő után együtt ebédeltek és megbeszélték, kivel mi történt az elmúlt időszakban.

Lakóink mikor értesültek az eseményről, majd kiugrottak a bőrükből, mert tudatták velük, hogy az ebédet természetesen nem nekik kell megcsinálniuk. Alig várták, hogy megérkezzenek a pizzák. A beszélgetés nehezen indult, mert mindenki farkaséhes volt.

Forrás: RTLKLUB

Leo szótlanul falt, majd Ágica kérdésére elmondta, hogy alig maradt pénze, annyit bukott mostanában. "Kihasználom ezt az ebédet, azután megyek haza. Már ha még van hova mennem, mert mindenem elvesztettem. Befeküdtem a kórházba, majdnem annyiért, mint a te autód."


Katka volt a legmenőbb üzletasszony. Még az ebédre is mobiltelefonnal a fülén érkezett és ingerülten beszélt a titkárával: "Valamit csináljon, Dezső. Most nem érek rá, de valamit csináljon. Nehogy bukjunk. Most hagyjon. Hívjon később. Este otthon leszek".

Ezután köszöntötte a többieket. "Na sziasztok. Mi újság?" - de nem várta meg a választ, hanem mondta a magáét. "Az értéktőzsdén most nagyon rosszul állok" - nyafogta, miközben elegánsan falatozott. Ágica csatlakozott. "Jaj, én is a részvényeimben bízok".