Marcsi, Milo és London

Vágólapra másolva!
A technika örödégenek köszönhetően a tegnap esti eseményeket, ma délelőtt olvashatják el látogatóink. Elnézést kérünk!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI

Immáron belföldi utazásnak számít a legújabb EU-misszió, amikor egy magyarországi szerb és egy szlovákiai magyar nézi meg magának Londont. A szerelmes párocska, Marcsi és Milo kapta a lehetőséget, hogy egy pompás hétvégét eltöltsenek a brit fővárosban, remek szállodában alhassanak, meghitten vacsorázhassanak, végignézzék a nevezetességeket a Tower-től, a Picaddily Circus-ön át a Soho-ig.

A Hide Parkban világgá kiálthatják örömüket és bánatukat, halat és krumplit zabálhassanak a Covent Gardenben, és óriáskerekezhessenek egy tényleg óriási keréken.

A májusi London tényleg emlékezetes lehet, egyetlen kis dolog árnyékolja majd be az örömüket: nem lesznek ketten egy percet sem, a forgatócsoportunk ismét elkíséri őket, hiszen:

A ValóVilág a klasszikus "reality" megközelítést nyitja ki és helyezi új viszonyrendszerbe. A Villalakóknak a megszokott kereteken kívül, a produkció által megjelölt uniós államban kell helytállniuk. Az adott országban műemlékek vagy más "emblematikus" helyek megkeresése a cél, valamint kapcsolatteremtés egy előre megjelölt helyi hírességgel.