Vágólapra másolva!
Lakóink kedden egy színdarabot adnak majd elő. Ezért most megnézhették Franco Zeffirelli: Makrancos hölgy című filmjét.  
Vágólapra másolva!

Vacsora után lakóink Leo vezetésével elkezdtek nyávogni, hogy filmet szeretnének nézni. Ez egyszer szerencséjük volt, ugyanis a manók éppen ezt a programot szánták nekik.

Kedden délelőtt egy színdarabot kell bemutatniuk, amihez szerencsés, ha megnézik a filémet is, ami pedig Franco Zeffirelli: Makrancos hölgy című műve.

Még a film vetítése előtt kaptak egy átírt forgatókönyvet is, amiben meg volt jelölve, hogy kinek mi lesz a szerepe. Azt keddig mindenkinek meg kell tanulnia.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

A szereposztás a következő:
Baptista: egy sztárvendég, akinek személye egyenlőre titokban maradt a lakók előtt.
Bianca: Anett
Katalin: Ágica
Mesélő: Katka
Petruchio: Leo
Lucentio: Csaba
Marcsinak és Milónak a játékosok fognak szerepet adni.


A feladat hallatán mindannyian nagyon megörültek és máris egy gyors olvasópróbát tartottak. Anett a forgatókönyvben nem talált magának szöveget, ezért azonnal duzzogni kezdett és hangosan szidalmazta a stábot. "Köszi manók, jó fejek vagytok. Azt hiszitek, hogy nem tudok elmondani két mondatot sem."

Forrás: RTLKLUB

Ágica - aki stílusosan a főszereplőnő szerepét kapta - a könyvet lapozgatva azonnal megállapította, hogy illik rá a szerep, de azt kikötötte, hogy a darab végére ő bizony nem fog úgy megváltozni, ahogy a hősnő. Természetesen ez is ráillik.

Leo hangosan nevetgélt és egyre csak azt bizonygatta, hogy "de muszáj lesz."

Miután Anett durrogására senki nem figyelt sértetten kijelentette: "Ez az egész rólatok fog szólni."

Míg neki egy szó sem jutott a többiek már előre azon jajgattak, hogy vajon, miként fogják megtanulni a szöveget. A sopánkodásnak a filmvetítés vetett véget.