Néma hiszti

Vágólapra másolva!
 Leót megint felidegesítette Ágica, de a fiú fogadalmához hűen nem faggatta, hogy mi a baja, hanem elment aludni.
Vágólapra másolva!

A film után Leo nagyon szeretett volna elpróbálni egy jelenetet, de makrancos kedvese - mint mindig - most is ellenállt.

Mivel érthetetlen volt, hogy Ágicának már megint mi a baja, a kutas olyan ideges lett, hogy fogta magát és aludni indult.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Katka próbálta rábeszélni még egy kis dumálásra, de Leo hajthatatlan maradt. "A tököm tele van ezzel az állandó nyávogással, sértődéssel. Komolyan mondom, nem lehet így együtt élni" - panaszkodott barátnőjének, majd kedvetlenül huppant ágyába.

A lány látta, hogy jobb ha magára hagyja a fiút, csak mégy annyit mondott: "Akkor jó éjt. Adsz egy puszit?" Leo idegesen rámordult: "Abból nekünk csak bajunk lesz" - ezzel fejére húzta a takarót.

A ceglédi lány ezek után csatlakozott a szaunázó Ágicához és Anetthez. Néma csöndben ültek a szaunában, bár Katka próbált beszélgetést kezdeményezni, kevés sikerrel. Ágicát kérdezte, hogy "hol jársz?", de az üzletasszony épphogy csak kitekintett az önsajnálat gödréből és elhaló hangon annyit mondott "messze."

Forrás: RTLKLUB

Csaba egyedül ücsörgött a jacuzziban, de egyáltalán nem unatkozott, ugyanis önmaga szórakoztatására - és a stáb bosszantására - hangosan énekelni kezdett.