VV után, szabadon

Vágólapra másolva!
Megkérdeztünk néhány korábbi ValóVilág játékost, hogyan alakul az élete. A lányok többsége vizsgázik, Péter táborokat szervez, Leslie pedig erőteljesen bokszol.
Vágólapra másolva!

Péter: Extrém hétvégéket szervezünk hölgyek számára. Ez egy háromnapos tábor, ahol többek között megismerkedhetnek a búvárkodással, lövészettel, falmászással és hasonló, nem hétköznapi sportágakkal. Elég húzós, de végrehajtható. Ezen kívül fitnesz órákat is tartok.

Forrás: RTLKLUB

Solya: Vizsgázok, mert ingatlanforgalmi értékbecslőnek tanultam. Most már túl vagyok az írásbelin, három nap múlva lesz a szóbeli. Ezen kívül zeneiskolába járok, már több mint fél éve. Azt mondják, nagyon szépen fejlődök. Nagyon szeretek énekelni és mivel jó kritikákat kapok, ezért talán a Konzervatóriumot is megpróbálom majd...

Csöpke: Jelen pillanatban kereskedelmi menedzsmentet tanulok, mert szombaton vizsgázom. A Szolnoki Főiskolára járok, kereskedelmi szakra. Leo is itt szerezte a diplomáját. Az éneklést - operát tanultam - hobbi szinten űzöm, nem gondolkozom komolyabb dolgon ezzel kapcsolatban. Magyarországon nagyon sok jó hangú ember van, viszont kicsi a felvevő piac. Abból jobban meg lehet élni, ha diplomám és iskoláim vannak. Normális családot szeretnék, ez pedig nem fér össze azzal, hogy fellépéseket vállalok az éjszakában.