Vágólapra másolva!
A Villa tenyészbikája, Frenki, odakint sem pihen, mikor felhívtuk, éppen Segallal és Indiánnal szőtték összeesküvésüket. A Villában is botrányos hármas valami hatalmas őrületre készül.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

- Kinek lesznek nagyobb esélyei a párbajon?
- Nehéz kérdés, Ágica és Katka is nagyon közel áll hozzám, én nehezen tudnék dönteni, de azt hiszem, a nézők most Ágicát fogják kiejteni. Nagyon sok ez a nyafogás, így kívülről nézve egyre inkább a negatív oldaláról mutatkozik meg, ez a huzavona tényleg elviselhetetlen. Nekem odabent nem tűnt fel, mert nem velük foglalkoztam, néha elmondtam a véleményem neki, de nem hallgatott meg.

- Hogy érzed, Katka esélyei javultak?
- Örültem, hogy én estem ki, hiszen ha ő megy ki helyettem, akkor kint marad, így egy kicsit rendbeszedhette a renoméját. Valószínűleg barátok leszünk még, de még nem biztos, hogy neki szurkolok majd a párbajon.

- Hozzál magaddal két transzparenst. Leónak jót fog tenni, ha Ágica nélkül marad?
- Bizonyára, vagy magába zuhan, vagy ráindul Katkára, mindegy, de legalább felkavarja az állóvizet.

- Szerinted kik lesznek ott a döntőben?
- Leo bizonyára, de igen szeretném látni az arcát, amikor kiesik majd, Csabi nem előnyére változik, de továbbra is népszerű. Akit még mindig kedvelek és megérdemli a győzelmet, az Milo.

- Mivel töltöd idődet mostanában?
- A közönségtalálkozókon túl, mostanában Segallal és Indiánnal sokat vagyunk együtt, így most is éppen. Segal nálam lakik, mikor Pesten van, és egy több szálon futó nagy dobásra készülünk, hogy mi lesz, azt még nem áruljuk el, de az őrült és pofátlan oldalunkra lehet számítani.

- De ugye nem zenekart akartok alapítani?
- Nem, és könyvet se írunk. Egyelőre...