Kalandos túlélőtúra

Vágólapra másolva!
A lakók órákig bóklásztak az erdőben egy totemoszlop darabjait keresgélve. A két csapat haladását a titokzatos "vadak" is akadályozták. Leo és Csaba volt a főnök.
Vágólapra másolva!

Leo, Marcsi és Anett alkotta az egyik csapatot. A hangulat feszült volt, az eredmény pedig vitatható. A három lakó ugyanis a túra legelején eltévedt, amit a lányok természetesen Leóra fogtak.

Forrás: RTLKLUB

A túlélőtúra: Klikk a képre!

Valahogy azért mégis sikerült eljutniuk a bázis pontra, ahol újabb feladatok vártak rájuk: meg kellett találniuk a térképet, a totemoszlop egyik darabját, egy köpőcsővet, nyilakat, egy adóvevőt és az ellenmérget. Az erdőben "vadak" garázdálkodtak, akik köpőcsővel vadásztak a lakókra. A találatok pedig húsz perces bénulást okoztak, amit az ellenméreggel a lakók rövidebb időre csökkenthettek. Leóék szerencséjükre elkerülték a vadakat. A másik csapattal adóvevőn tarthatták a kapcsolatot, hiszen a feladat az volt, hogy a hét lakó együtt találja meg a totemoszlop hiányzó, harmadik részét.

Forrás: RTLKLUB

A másik csapat - Csaba, Milo, Ágica és Katka - az első helyszínt nagyon gyorsan megtalálta. Összeszedték a kellékeket, bár közben többször vissza kellett verniük a vadak támadását. Ilyenkor lelassult a csapat, és veszélybe került a küldetés. Először Milót érte találat, amikor a nyilakat kereste, de szerencsére Ágica hamar hozta az ellenszérumot.

A csapat rövid tanakodás után elindult az általuk jónak gondolt irányba. A gond csak az volt, hogy a másik csapattal nem tudták felvenni a kapcsolatot, mert Leóék nem kapcsolták be a készüléket. Miután sikerült átjutni a holtponton, és mindkét csapatnak megvolt a maga darabja a totemoszlopból, a lakók kijelöltek egy helyet, ahol végre találkozhatnak.

Kisebb nehézséget okozott, hogy a két csapat másképpen olvasta a térképet, ezért akárhogyan próbálkoztak, csak nem tudtak találkozni. Közben a vadak újra támadtak: Katkát is eltalálták, Csaba viszont kilőtt egyet közülük.

Később Csaba és csapata megunta a várakozást, a négyes a másik csapat nélkül indult a totemoszlop harmadik darabjának felkutatására. Odaérve felvették a kapcsolatot a többiekkel, végre össze is futottak az erdőben, majd együtt a célhoz ballagtak. A küldetés sikeres volt.