Leo, a főszakács

Vágólapra másolva!
Leónak nem volt kedve a ködös jövőt tovább elemezni, ezért inkább munkához látott. El is készült a vacsora, nevezetesen a tojásos nokedli.
Vágólapra másolva!

Miután az űrhajósok visszaérkeztek a Földre és megszabadultak az űrruháktól, a legtöbben a jacuzziban csobbantak egyet. Marcsi Milo oldalán - a lehető legközelebb - , Anett pedig Csaba mellett áztatta magát. Később Leo is csatlakozott, de egyik pillanatról a másikra egyedül találta magát a pezsgőfürdőben. Katka, aki addig magába fordulva ücsörgött a Villa különböző pontjain, mellé telepedett és szomorúan nézett.

Forrás: RTLKLUB

Leo hosszas értekezést tartott, mit hogyan kell felfogni, minek mi az értelme, és miért ne búsuljon Katka, akármi is történik. A szőkeség bánatosan bólogatott, olykor ellenkezett, és bár fel nem vidult, azért láthatóan jól esett neki, hogy valakivel beszélgethet, vagy éppen csak szó nélkül ott ücsöröghet mellette.

Forrás: RTLKLUB

Katkának nagyon is szüksége van Leo társaságára, hiszen a Villában senkivel sincs olyan viccelődő, haveri viszonyban, mint vele. Marcsival lelkizhet eleget, Ágicával az adott helyzetben azt sem, Anett pedig mostanában szinte Katka pillantását is kerüli. Milóval és Csabával pedig csupán a felületes beszélgetésig sikerült eljutnia.

Bár Katka nagyon is aggódik a holnapi Párbaj miatt, ez semmi ahhoz képest, amit Ágica produkál. A hálószobában órákig azon morfondírozott, milyen ruhában szerepeljen a stúdióban. Mert az sem jó, ha Katkával szinte ugyanolyan szerelésben jelennek meg, de a nagy kontraszt is elkerülendő. Anett szakértőként vett részt a programban, aki nem csak legjobb barátnőjének, de az időközben csatlakozó Katkának is tanácsokat adott.

Az események közepette Leo egyszer csak magára maradt, s mivel egyik lány sem mutatott hajlandóságot arra, hogy vacsorát készítsen, maga kezdett bele a főzőcskébe. Kért néhány szakmai tanácsot Katkától, majd gyorsan el is készítette a vacsorát. Bár a legtöbb lakó nem kívánta most a tojásos nokedlit, az étel hamar elfogyott, és mindenki dicsérte.

Forrás: RTLKLUB