Leo: nem lesz oké

Vágólapra másolva!
Leónak nehéz dolga van, a Villanővér arról faggatta, hogy érzi magát a két nő szorításában.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Függetlenül a szereplőktől a baráti kapcsolatok, úgy gondolom, tovább tartanak. Könnyebb megbocsátani egymásnak egy barátságban, míg egy szerelem sokkal érzékenyebb, nagyobb sebeket lehet ejteni, rövidebb ideig is tart általában.

Katkával a kapcsolatunk komoly alapokon nyugszik, biztos vagyok benne, hogy jó barátok leszünk. Ágicával nehéz a helyzet, ő olykor halálosan meg van rám sértődve, még mindig alakulóban van a kapcsolatunk. Kint biztos, hogy egészen más lesz a viszonyunk.

Ez a kettősség egész életemben problémás volt, a barátságot többre értékeltem, mint az átlag, no nem kevésbé fontos a szerelem, csak kevésbé tudom kezelni, ebből több problémám is volt. Társaságban őket összehozni valóban nem egyszerű feladat, egy lánnyal, akivel járok, szórakozni menni nem szoktam, az magánügy, nem szeretném mások orrára kötni.

Forrás: RTLKLUB

Hogy odakint hogy lesz, nem tudom, de valahogy majd csak megoldjuk, még az is lehet, hogy jóban lesznek. Semmiképpen nem lesz jó nekem, nem fogok tudni örülni igazán egyiküknek sem. Gyárthatok elméleteket, melyikük jön be inkább a közönségnek. A saját értékeik számosak, de az is lehet, hogy más viszonyokat tartanak érdekesnek. A barátságban nem kell annyi tolerancia, míg egy szerelmi kapcsolatban sok a megalkuvás, az egy keményebb történet. Lehet, ez érdekli jobban a nézőket, de ha Ági jön vissza, én nem így fogom tekinteni, hanem a saját értékei elsőbbségét. Remélem, minden oké lesz. No, ez nem igaz, nem lesz minden oké.