Búcsú buli

Vágólapra másolva!
Katka vagy Ágica utolsó estéjét tölti a Villában. A lakók pezsgőt bontottak, táncolnak, énekelnek, s próbálják feledni a gondokat. A hangulat emelkedett, de nem kimondottan vidám.
Vágólapra másolva!

A kertben először Ágica és Katka perdült táncra, majd a többiek is csatlakoztak. Csak Leo és Csaba nem tud bekapcsolódni a furcsa buliba. Egy érzelmesebb dalnál Ágica elsírja magát, Anett vigasztalja, Leo szenvtelenül szemléli az eseményeket. Anett nem hagyja annyiban, rábeszéli a fiút, hogy menjen oda a szomorkodó Ágicához.

Forrás: RTLKLUB

Leo kelletlenül meg is teszi, de vigasztalás helyett csak korholásra futja tőle: "Miért kérsz ilyen zenét, ha sírsz tőle? Most jobb így neked? Ne csináld már ezt!" Ágicának ettől egyáltalán nem lesz jobb kedve, de visszamegy táncolni. Ekkor megérkeztek az sms-ek:
Drága Csabi! A mi szemünkben nem változtál, csak a környezethez alkalmazkodtál! Ami fontos és értékes, az mind megmaradt! Ezt kintről jobban látni! Imádlak, Szandi
ÁGICA, KIS TÜNDÉRKE! NE LÉGY SZOMORÚ (NO PARA!) LÉGY VIDÁM, ÚGY SZERETNEK LÁTNI AZ EMBEREK! SOKAN IMÁDUNK MI ITT KINT, (SOK LÚD DISZNÓT GYŐZ!!) SIÓFOK PUSZ SZ.NAGYI
KATKA! MITŐL EZ A FELSŐBBRENDŰSÉGI ÉRZÉS, HOGY TE AKARSZ TANÁCSOT OSZTOGATNI? INKÁBB TE KÉRJÉL ÁGITÓL ERKÖLCSBŐL ÉS TISZTESSÉGBŐL! 1DIPLOMÁS.
Ágica! A te helyed már rég nem a villában van, hanem sokkal inkább egy könyvtárban! Era
Ágica! Te voltál a legügyesebb a szerepben, Katka még olvasni sem tudott. Te vagy a nyerő! Egy nagyi
Katka, annyira csodálatos lány vagy, maradj meg ilyennek. Remélem, te győzől. Tomka, Eger

Leo! Ágicának most már őszintén színt kell vallanod így vagy úgy! Ha nem teszed meg, tényleg gerinctelen vagy!!
Leo! Megesik, hogy a százlábú elesik. Tudom, hogy gondolkodsz, én is ezt teszem. Ravasz vagy!
Vigyázz Leo, a Katka rád hajt, azt hiszi, ő marad, az Ágika megy. De mi az Ágikának drukkolunk, és reméljük, a barátaid is. Kecskemétről. SE..
Na, te okos Leo ha Ágica kimenne, egy életre oda lehet az igaz boldogságod! Ér ez a játék annyit? G.
KATKA, NEM AZ ÁGI FORDÍTJA A SÍRÁSÁVAL ELLENED A NÉZŐKET, HANEM TE AZZAL, AMIT MONDTÁL RÁ!